Треньорът на Пирин М. Радуканов преди мача със Славия: "Тренираме с мисъл за победа"

11 март 2017 11:27   3899 прочита


Без Аймен Суда отборът Пирин ще търси поредна победа пред собствена публика, този път срещу гостуващия тим на Славия. Тунизиецът с френски паспорт получи тежка контузия и ще пропусне оставащите мачове до края на първенството в Първа професионална лига.

Суда има пукната костица на лявото стъпало и след оперативната намеса е вън от строя за няколко месеца. В сторя обаче се връща Даниел Младенов, който пропусна гостуването на Лудогорец. Всички останали футболисти са здрави и тренират на пълни обороти за домакинството срещу столичния тим. Славия е едни от тимовете, в които е работил Милен Радуканов. "Познавам този клуб и се радвам, че в момента има 4, 5 момчета на които аз дадох път в професионалния футбол, още времето когато бях треньор в Славия. В този клуб работят добре с младите, имат млад и амбициозен треньор и съм сигурен, че де дойдат тук за да се надиграват с нас" - добави Радуканов.

Наставникът не е очарован от ранния час на този и следващия мач на орлетата, но намекна, че тези пропуски в наредбата ще бъдат отстранени за следващия шампионат. Днес орлетата ще направят последна тренировка, а утре (неделя) е мачът срещу Славия, с начален час 13.00 часа.

М. Кирилов


Още за: м. радуканов   мач   Славия   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар