Треньорът на "Беласица" след загубата от "Пирин" (ГД): Не бяхме подготвени и нахъсани, за да победим

25 август 2016 13:08   1 коментар   6902 прочита


На пресконференция днес треньорът на ОФК "Беласица" Петрич коментира вчерашната среща, на която петричкият тим загуби с 2:0 от "Пирин" Гоце Делчев. Николай Димитров-Джаич се извини на феновете за агресивната и хулиганска игра на отбора през първото полувреме на срещата играна на стадиона в село Коларово. Той призова феновете да подкрепят отбора в тежките моменти като вчерашния.

"Искам да се извиня на феновете за вчерашната игра на отбора, бяхме страхливи, агресивни и може би недобре подготвени за срещата с "Пирин". На предната среща с отбора "Велбъжд " Кюстендил показахме много добра игра и за това се поздравихме с победата. "- каза той.

Присъстваха още Атанас Димитров и Александър Митушев, които коментираха, че всички играчи играха под нивото си и заявиха, че има какво още да се желае, за подобряване на отбора. Те също се извиниха на феновете за лошата игра.

Анита Георгиева

1 коментар
26 Август 2016 10:11 | марто
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не знам какво има предвид под "агресивна" игра, но ако е била груба и хулиганска, то по-скоро трябва да се извини на играчите на противниковия отбор, които са страдали от това, а не на "феновете". От къде на къде пък на тях? Да не би да са ритали и хапали своите "фенове"




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар