Тежък терен очаква Пирин в село Българево бургаско

27 ноември 2014 18:54   3 коментара   5936 прочита


Истинска битка на терена очакват от треньорския щаб на ОФК Пирин в предстоящата среща с ПФК Бурагс в събота. Орлетата играят с друг отлично представящ се новак в Б ФГ в крайморското селце Българево.

„Очаквам тежък мач и имаме опасения най-вече от тeрена” заяви старши треньора на Пирин Йордан Самоковлийски. Той изрази опасения, че в такива двубои излизат на яве волевите и физически възможности в състезателите и те надделяват, докато техническите умения, които са сериозно качество на орлетата, остават на заден план. „От гледна точка на точковия актив ще гоним задължителна победа” заяви още специалистът.

За двубоя под въпрос остава халфът Антон Костадинов, за когото ще се решава до последно, дали ще попадне в групата. Поради трайната си контузия отпада и Туджаров. Утре рано сутринта орлетата пътуват за Бургас, където ще са на лагер преди важния двубой. В морския град ще направят една тренировка с любезното съдействие на другия бургаски отбор – Черноморец. Днес орлетата се снимаха и за традиционния годишен календар за 2015 г.

 

Димитър Христов


Още за: терен   Пирин   бургаско   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
27 Ноември 2014 20:11 | ДО ПИРИН-ката
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

АКО И МАСТЕР НЕ БИЕТЕ--МЕТНЕТЕ СЕ ОТ БУРГАСКИЯ МОСТИК, МИШОЦИИИИ


28 Ноември 2014 10:42 | Петрич
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

3-0


29 Ноември 2014 17:13 | w
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

0-0




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар