Състезатели на клуб “Скаптопара” Благоевград с титла, сребро и два бронза от европейското по кик бокс

24 ноември 2014 10:10   1 коментар   5292 прочита


Албена Ситнилска покори европейския връх по кик бокс в стил киклайт в кат. 60 кг. Преди близо година Албена стана световна шампионка в същата дисциплина, а сега се окичи и със злато на първенството на стария континент в Словения. В Марибор Ситнилска надигра във финала представителката на домакините Лусия Кмарова.

Въпреки че бе с контузия спортист №1 на Благоевград, бе по настоятелна в търсенето на победата и заслужено взе златния медал. Сребърен медал спечели друг представител на Скаптопара Любомир Бакалски. В кат. до 63 кг. в стил киклайт Бакалски загуби финала, но показа, че заслужено и стигнал до битката за златото. С бронзови медали се завръща Добромир Карабельов в стил лайт контакт до 69кг. състезател към СК "Скаптопара" гр. Благоевгради Елена Самарджиева в стил киклайт контакт до 65кг. състезател от същия клуб. На европейски първенства по кик бокс във всички татами стилове организирано от Световната асоциация на кикбокс организациите W.A.K.O., взеха участие над 600 състезателя от 35 държави.

Лъчо Петров


Още за: състезатели   Скаптопара   бокс   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
24 Ноември 2014 13:09 | ......
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Честито! Благоевградските таекуондисти с медали от европейското по кик бокс, Станимира пък световна по бокс .... какво по-хубаво от това?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар