Състезател се преобърна на рали в Благоевград

26 април 2015 13:25   8327 прочита


Състезател е невредим, след като катастрофира по време на автомобилното състезание "Планинско Благоевград 2015" - втори кръг от националния автомобилен шампионат на България, което в момента продължава по трасето за село Делвино край Благоевград.

Христо Анев от АСК Проспийд с автомобил "Сузуки Суифт" се преобърна около 10.30 часа малко след първия завой по време на първия манш на надпреварата, но не пострада, видя репортер на БТА. Той бе аплодиран от намиращите се наблизо зрители, след като излезе от преобърналата се по таван кола и вдигна ръце, за да покаже, че е добре.

От публиката помогнаха и на организаторите да бъде обърнат автомобила на колела, преди да бъде транспортиран със специализирана техника от мястото на произшествието. Докато бъде почистено и обезопасена настилката на мястото на катастрофата, състезанието бе прекъснато за повече от половин час.

В същото време по трасето мина линейка и, както обясниха от медицинския екип, който обслужва ралито, се е наложило да се помогне на жена от публиката, която паднала и счупила крак./ sportal.bg


Още за: състезател   инцидент   трасе   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар