Студентски изпит или морален жест? Вижте какво се случва с любимеца на феновете на Пирин Ив. Цветков

02 април 2017 13:59   8 коментара   23118 прочита


Любимецът на феновете на Пирин (Благоевград) Иван Цветков няма да играе в предстоящия четвъртфинал за Купата на България срещу Ботев (Пд). Мачът е във вторник от 20:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Ветеранът обаче същия ден има изпит в Благоевградския университет и е заявил, че му е много важен, което ще го извади за двубоя. Изпитът обаче е само формалният повод за отказа на Цветков.

Известно е, че той игра в Ботев и е безспорен любимец на бултрасите. Халфът дори носи капитанската лента на "жълто-черните" в определен период, а феновете скандираха редовно името му по трибуните, предаде Блиц Спорт. В Пловдив продължават да наричат Цветков Професора и го боготворят.

В Благоевград са на мнение, че Иван неслучайно е насрочил изпита си в деня на важния мач за "орлетата", за да има елегантен повод да откаже да играе срещу бившия си отбор. За Цветков е идеално, че Ботев и Пирин ще се разминат в долните четворки и няма да му се налага да излиза на терена срещу "канарчетата".

Близки до футболиста твърдят, че той не би играл и срещу Левски, но няма и да му се наложи, тъй като отборите са в различни групи, а "сините" вече отпаднаха и от турнира за Купата на България.

М. Иванов


Още за: Иван Цветков   Пирин   фенове   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
02 Април 2017 14:18 | ...
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

По добре без него.
Направихте го национален герой!
Нали сега получава заплата от Пирин?
Е и какво?


02 Април 2017 14:21 | Fen
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Мача е от 20ч, изпита отдавна да е сеършил.
Мисля, че му е трудно 37г си казват фумата.
Няма незаменими!
Само Пирин!


02 Април 2017 16:35 | Пирин
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Мисля че си го пазим за първенството, купата ни е просто само мечта, но реално сме си слаби, нямаме си класа, еее с двама трима няма как, а Ванката просто е магиосник, нормално е да си го пазим, все пак не е на 20!!!


02 Април 2017 21:06 | ХАХХАХХАХХАХХА
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Майко мила, струма. Това е първоаприлска шега и беше пусната вчера в един пловдивски сайт, а автора се казва Първан Априлов :DDDDD

Не се безпокойте, Ванката ще си играе и ще хруска канарчета !


02 Април 2017 21:13 | ръш
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

е по голяма простотия нема как да има.... Цветков е от Благоевград, израстнал и започнал във футбола оттук.... ако това е вярно да взима рейса за Филибето и да се заселва там, в Холандия барем на професионализъм да се е научил.... където ти плащат-там се раздаваш///// ДРУГОТО Е МОРАЛ..... за който го има....


02 Април 2017 21:38 | ДО ГЛАВНАТА
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

НЕ, ПРОСТО ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА НА ПЛОВДИВСКИ САЙТ. МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ИСТИНАТА В БЛАГОЕВГРАД НЮЗ. НО В СТРУМА РАЗБИРАТ ТОЛКОВА МНОГО ОТ СПОРТ....


03 Април 2017 09:01 | Ритнитопковец
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ритнитопковците в ЮЗУ-то изобщо не ходят на занятия, на тях им пишат оценки така и им дават дипломи без никакво покритие!


03 Април 2017 11:31 | поли пантев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

тея последните 2ма са некви кефали или от разлог или нешо такова.... ееей лепилари бе он игра по добре от половиното национали и по добре от черните калъфи в луевски и цецека и тн и тн... младите момчета в отбора моге само да папиват и да учат от неговите уменя..... и да направо си е Бог за нас Пиренци.... измъква ни мачовете най добрият и опитен е в отбора нормялно да го боготворим....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар