Стоичков урежда Бербо за "Суонзи", благоевградчанинът търси къща в Уелс

08 ноември 2016 12:51   2 коментара   5835 прочита


Димитър Бербатов готви ново преместване. След като през последните години живя в Леверкузен, Лондон, Манчестър, Монако и Солун, сега Бербо се кани да се премести в Уелс. Благоевградчанинът е близо до завръщане в английската Висша лига с тима от югозападната част на Великобритания "Суонзи", научи "България днес". За целта Митко вече оглежда къщи в едноименния град, където да живее през следващите месеци. Най-вероятно Бербатов ще се премести там без приятелката си Елена и двете щерки Деа и Елиа. По-голямата Деа вече тръгна на училище в София и родителите й предпочитат тя да не сменя за пореден път обстановката, а да остане у нас, докато татко й се опитва да възроди кариерата си на 35 години.

Бербо е препоръчан на уелския тим не от кого да е, а от самия Христо Стоичков. Треньорът на тима Боб Брадли е личен приятел на Камата още от времето, когато най-успелият български футболист игра в САЩ. В "Чикаго Файър" треньор на Стоичков бе именно Брадли. Двамата поддържат отлични отношения вече повече от 15 години, като американският треньор дори пристигна на бенефиса на Камата през май месец на стадион "Васил Левски".

Самият Брадли наскоро призна, че има голяма вероятност Бербатов да премине в неговия тим. "Той е в сметките ми - каза мениджърът. - Видяхме се през май по време на мача в чест на Христо Стоичков. Няколко пъти се срещнах с Бербатов и знам, че той чака с нетърпение отново да бъде част от Висшата лига. Всеки в клуба знае това и всеки път, когато дискутираме нещо, обсъждаме и неговото име."

Обстановката в Суонзи няма да е непозната за Бербатов. Звездата от Благоевград е свикнал с мрачното и дъждовно време в Англия, а в Уелс няма да е по-различно. Средните максимални температури в Суонзи достигат до 20 градуса през лятото, а валежите са ежедневие.

М. Иванов

2 коментара
08 Ноември 2016 14:38 | ИВАН
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НА НАЦИЯТА Е ТОЗИ НАДУТ ПУЯК, КОЙТО ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА
НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР.


08 Ноември 2016 15:15 | До Иван
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Е за какво да играе при тия псевдо футболисти, които се чудят с коя тъпа и напомпана смръдла да си легнат и после в коя дискотека да се изпонапият.... и след 2 дена мач.... ние национален отбор нямаме, кое не разбра?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар