Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

—тарши€та на ѕирин ћ. –адуканов призна: "»ма забавени заплати и премии"


1 октомври 2017 18:33  5 коментара   5405 прочитаЌаставникът на ѕирин ћилен –адуканов за€ви след нулевото равенство като гост на ƒунав, че е казал на неговите играчи да изл€зат и да се сби€т на терена. “реньорът призна, че в клуба има забав€не на премии и заплати.

“»зключително съм доволен от точката. ¬ид€хте, че имахме н€колко юноши в състава.  азах на момчетата да изл€зат и да се сби€т на терена, за да видим какво ще стане. ѕриехме играта в нашата половина и усп€хме да създадем на контраатака три положени€. ƒунав имаше една голова ситуаци€. ѕрез останалото време само ритаха топката. Ќашите играчи в защита игра€т добре с глава и се справихме. ƒългосрочната цел пред тима се знае.

“рудно се работи в ѕирин, тъй като ни напуснаха пет основни състезатели. «наете какво беше положението при нас през л€тото. ‘утболистите не искаха да идват. ¬€рно е, че има неизплатени премии и заплати. —игурен съм, че ръководството ще направи всичко възможно момчетата да получат заработеното, защото всеки ден сме на терена и работим много. јко продължаваме по същи€ начин, нещата ще се случат доста трудно”, за€ви –адуканов, цитиран от Ѕлиц спорт.

ћ.  ирилов

ќще за: радуканов  заплати  пирин ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

1 октомври 2017 20:24 | —“–
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

–аботодател, който бави и не изплаща заплатите на работниците си е за наказателна отговорност.


1 октомври 2017 21:50 | Ќик
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

≈ важно е имичът на кмета да е високо и да казва, че отбора играе в ј група..... Ѕраво мочета и ¬и жела€ успех.


1 октомври 2017 22:43 | ѕирин
ќценка:
-4
 (
14
 гласа)

»граем в ј група именно заради  амбата. “ой направи много, прави, а съм уверен и ще продължи да прави. Ќавс€къде се случва да има забав€не на пари, но тук поне се дават и се изплащат винаги.


2 октомври 2017 09:51 | читател
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

ѕирин написа:Ќавс€къде се случва да има забав€не на пари, но тук поне се дават и се изплащат винаги.

Ќе навс€къде има забав€не на пари, пишеш хуморески... винаги в ѕирин откакто се помн€ процедират по този начин, много пъти не са изплащали и заработеното, колко премии са спест€вани... Ќе можеш да мотивираш никого поради тези фактори, много е трудно, и те са хора, и те ход€т в магазина...


4 октомври 2017 15:35 |  апчин
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

—игурно  учката ги е прибрал за себе си забавените заплати.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.