След "Созопол" ОФК "Пирин" приема "Верея"

31 октомври 2016 09:54   3203 прочита


Еуфорията от трудната победа срещу Созопол в турнира за купата на България отмина и на дневен ред е поредния мач за Пирин в първенството на Първа професионална лига. Днес от 20. 00 часа на стадион Христо Ботев в Благоевград орлетата приемат тима на Верея Стара Загора. С този двубой се закрива поредния 12 - ти кръг от шампионата.

Проблемите пред треньорския екип са свързани с контузиите на Тони Тасев и Алесандре Ханс. Крилото пропусна и мача за купата, а кога ще бъде напълно възстановен все още не е ясно. Бразилецът пък получи удар в главата край морето и ще получи почивка за днешния мач. Иначе всички останали състезатели тренират пълноценно и се готвят за поредният важен мач. Верея демонстрира силни игри и дори постигна някой впечатляващи резултати, като победи ЦСКА и Ботев Пловдив.

Старозагорци обаче идва в Благоевград след серия от мачове без победа. За последно Верея победи Монтана в 6- тия кръг, от тогава до сега има в актива си четири поражения и едно равенство в последното си домакинство срещу Нефтохимик. Старши треньорът на Пирин Стефан Генов акцентира пред футболистите точно на този факт, че гостите ще пристигнат в Благоевград с една единствена мисъл да търсят победата. Благоевградчани обаче също са настроени на тази вълна и трите точки са единствената алтернатива пред Пирин.

Марти Кацарски


Още за: еуфория   Созопол   ОФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар