След изгонването на Й. Самоковлийски: Иво Тренчев е новият старши треньор на "Пирин"

24 април 2015 10:06   9 коментара   8603 прочита


Досегашният помощник-треньор Иво Тренчев е новият старши треньор на ОФК "Пирин", след като вчера Йордан Самоковлийски бе помолен да подаде оставката си. След серия провали на ръководения от него общински футболен клуб, Самоковлийски бе отстранен от кмета на Благоевград Атанас Камбитов, заради слабото представяне на "Пирин" в пролетния полусезон.

Нелепи загуби и лоша игра, независимо от полаганите грижи към ОФК "Пирин" са в основата на скандалното шефско отстраняване. Както съобщихме вчера в присъствието на председателя на ОБС Радослав Тасков и управителят на "Пирин" Н. Петрунов, Камбитов нахока Самоковлийски, поиска и получи оставката му. На днешната сесия ще бъде разгледано и поведението на управителя Петрунов и общинските съветници ще вземат решение дали той да продължи да управлява отбора. Иво Тренчев ще ръководи "Пирин" до края на сезона, пред него е поставена нелеката задача да спаси Пирин от ситуацията в момента.

П. Петрова

9 коментара
24 Април 2015 11:00 | ОбС
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Не се излагайте, отборът няма загуба от октомври месец миналата година. На полусезоне беше 3 т. зад Горна, сега е 2 пред тях.



24 Април 2015 11:02 | обективен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ОбС написа:Не се излагайте, отборът няма загуба от октомври месец миналата година. На полусезоне беше 3 т. зад Горна, сега е 2 пред тях.

Няма и победа...


24 Април 2015 11:29 | komitata
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Всички измислени футболни "Ръководители" в ОФК "Пирин" трябва да си ходят, защото не са особено компетентни, мислят само да правят парички на гърба на децата и младежите, които залъгват с футболна кариера. Читавите треньори ги разкараха или напъхаха в ъгъла, а дадоха път на послушковци и ограничени личности. Не знам защо общината харчи нашите пари за такива хратутковци.


24 Април 2015 11:36 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Смях в залата...


24 Април 2015 14:12 | Митко
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Село Господинци приема отбора от Джумаята, ако се прекръсти на Помак Господинци и треньор е нашия съселянин Капчин ..Само Помак ...Само шампиона на Помакистан с най върлия помак в региона ..


24 Април 2015 23:51 | München
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Този, Иво Тренчев избяга едно време от ЦСКА и отиде при говедата- предател. Какъв треньор може да бъде той, какъв пример ще дава? Продал се за пари и слава..... Нито пари, нито слава, нито минало, нито бъдеще.


25 Април 2015 16:19 | Pirin Fans
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Провокиран съм да напиша няколко реда относно изгонването на Йордан Самоковлийски.
Ще спомена няколко факта относно Бат Дана, както е известен във фенските среди вече бившият наставник на орлетата. Специалистът ръководи тима вече втора година. Под негово ръководство орлетата спечелиха промоция за Б група. В момента отбора на Пирин се намира на второ място в класирането. В последните няколко мача малшанса преследваше орлетата, но отбора върви сигурно към класиране в А група. Въпреки не особено атрактивната игра Пирин няма загуба вече 15 кръга ! Внушителна статистика, която доказва, че зелено-белите са най-стабилния отбор в групата след Моната. Бат Дана смачка на два пъти основния съперник за второто място - Локомотив Горна Оряховица. Тези, които ходехме на гостуванията на отбора видяхме една сърцата игра от всички играчи на терена. Да не забравяме, че Б групата е доста равностойна, както се казва всеки може да бие всеки. Преди началото на втория полусезон пиринци изоставаха от Горна,


25 Април 2015 16:20 | Pirin Fans
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

но вече наваксахме и изпреварихме съперника, а въпрос на време беше да дръпнем с 7-8 точки пред тях.
Смяната на Самоковлийски е абсолютно не на място и ако е била нужна преди време, сега е напълно закъсняла ! Голям отбор се гради с време и се изисква търпение. За съжаление се превърнахме в Левски и ЦСКА, които гонят своите наставници без никакъв мотив и не на място. За пример ще дам уволнението на бившият треньор на ''сините'' - Славиша Йоканович, който възроди отбора на Уотфорд и е на крачка от класиране във "Висшата лига". Смяната на Самоковлийски е едно неуважение към професията треньор, превърнал се в изкупителна жертва на грешките на ръководстово ! Бат Дана обича Пирин, за разлика от много хора преминали през клува в последните няколко години.
За съжаление парите, приготвени от мен за посещение на град Добрич, сега ще останат в касичката залепена със стикер - ULTRAS BLAGOEVGRAD
Мнение на един обикновен фен.


26 Април 2015 08:33 | ПИРИН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Промяната трябваше да стане още в края на есенния полусезон . Сега не беше нито монента, нито Тренчев е човека . Дано е за добро




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар