Слабак шокира Бербо и Монако

17 април 2014 13:07   5201 прочита


Благоевградчанинът с гол срещу Гингам, после се контузи

Димитър Бербатов и Монаков допуснаха шокираща загуба с 1:3 като гост на слабака Гингам и отпаднаха на полуфиналите за Купата на Франция. "Монегаските" бяха големият фаворит за трофея, след като ПСЖ вече отпадна от него. Домакините обаче "изораха тревата" на ст. "Рудуру", на Монако не помогна и дежурният гол на Димитър Бербатов.

Мустафа Ятабаре откри резултата още в 6-та минута, но след половин час игра Бербатов изравни след хубаво подаване на Фабиньо отдясно. Митко обаче получи контузия в глезена и напусна терена в 65-та минута. След това играта на Монако се разби, но въпреки това тимът на Клаудио Раниери добута срещата до продължения.

Във второто от тях Гингам, който е на последно място в класирането в първенството, нанесе нови два шамара на милионерите. Първо в 112-ата минута Фатих Атик оползотвори центриране от ляво на Жирес и с десния крак отблизо прониза за втори път Серхио Ромеро. Пет по-късно Ятабаре вкара второто си попадение в срещата и тотално прекъсна амбициите на гостите.

"Огромно разочарование. Имаме 69 точки, имаме претенции за титлата, а Гингам се бори да остане в Лига 1. Този път Гингам беше Монако. Те играха много добре, много компактно, поздравявам ги", заяви Клаудио Раниери след срещата.

"Дали ме е срам? Не. Аз мога да загубя, но се боря, давам всичко. В този мач отборът, който се вложи максимално, бе този на Гингам. Още веднъж, поздравления за тях, можеха да ни бият и с 4:0.", допълни разочарованият италианец.


Още за: загуба   Монако   Д. Бербатов   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар