Шефът на Пирин В. Попов: Сега е моментът младите да грабнат шанса си

16 юли 2017 15:15   1 коментар   6143 прочита


Управителят на Пирин (Благоевград) Венко Попов коментира оскъдната лятна селекция в клуба. Старши трень­орът Милен Радуканов вече разкри, че е поканил петима бълга­ри, но всички са му отказали. “Селекцията е скромна, но всички доброжелатели и съг­раждани искаха да видят юно­ши и продукти от нашата школа в първия отбор.

Сега обаче си задаваме въпроса защо няма други попълнения. Стремим се да привлечем още хора, защото скамейката ни е къса. Но в този момент младите играчи трябва да се възползват, да се преборят за място в мъжкия футбол и да си грабнат шанса”, каза Попов, цитиран от “Тема спорт”.

“Имаме контакт с Иван Цветков, в момента той си по­чива. След като се прибере от Сърбия, ще видим какво ще се случи”, добави управителят. Ръководството на Пи­рин все още не е извадило картотека на Цветков към този момент. Наставникът Радука­нов пък заяви, че на практика търси футболисти за всеки пост. “Орлетата” са подсигурени единствено откъм вратари.

“В защита, в средата на те­рена, по фланговете... Навсякъ­де търсим играчи. В крайна сметка имаме 12-13 полеви футболисти”, заяви Радуканов, пише спортал.бг. Що се отнася до днешния съ­перник Ботев (Пловдив) Милен заяви: “Познаваме Ботев в детайли. Запазиха си състава. Имат мно­го добри индивидуалности в предни позиции, които могат да решат всяка ситуация.”

М. Иванов


Още за: венко попов   Пирин   играчи   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
16 Юли 2017 20:26 | kОМСОМОЛЕЦ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

А ти що не си грабнеш бомбето и марш от стадиона




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар