Септември (Симитли) загуби с 2:3 контролата срещу Сливнишки герой

12 февруари 2017 14:52   4043 прочита


През първото полувреме на първата контрола на симитличани на собствен терен паднаха повечето голове в срещата. Резултатът бе открит от гостите в 15-тата минута след изпълнение на дузпа. Бързо след това във 22-рата минута Борислав Хазуров изравни и резултатът стана 1:1. До края на първото полувреме играта беше много напрегната с още попадения. Сливнишки герой покачи резултата на 1:2, а Гущеров стопи разликата и отново изравни резултата на 2:2. Първото полувреме завърши при равен резултат, който момчетата на Антон Бачев се надяваха да покачат в своя полза след почивката.

На полувремето в отбора на Симитли се случиха няколко смени, каквато е и целта на треньорите на отбора. Доста реални положения за голове имаше Септември (Симитли) през втората част, но не успяха да реализират нито едно. В 60-ата минута гостите отбелязаха своя трети и победен гол в срещата като резултатът остана 2:3 до края на мача. Нервна игра се наблюдаваше и при двата отбора, което бе и причина за загубата на Септември.

„Срещу нас игра един много добър отбор, с добра организация, много тактика. Ние се опивахме да владеем играта, но не успяхме да победим. Тази загуба идва в много добър момент според мен. Това трябва да ни покаже, къде са нашите слабости, да ги отработваме и да играем по-добре“- беше коментарът след мача на Антон Бачев.

Стартов състав Септември (Симитли)- Димитър Пангев, Асен Топузов,Николай Стоилков, Георги Пейчев, Боби Сандев, Анатоли Лулейски, Симеон Бояджиев, Венцислав Стоянов, Андон Гущеров, Ибрахим Алим, Борислав Хазуров.

И. Калинков


Още за: контрола   загуба   Симитли   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар