Септември (Симитли) загуби от Банско с 2:3

30 август 2015 13:49   1 коментар   5016 прочита


Отборът нa Септември Симитли загуби с 2:3 от Банско в двубой от 6-ия кръг на Б група. Тимът от Банско стигна до успеха след попадение в последната минута на срещата.

Срещата започна отлично за момчетата на Боздански, като в 14-ата минута Даниел Младенов откри резултата и „ счупи” каръка без гол за сезона. След 10 минути гостите изравниха след попадение на Атанас Чипилов за 1:1.Добра игра показваха през първото полувреме Септември, но не бе достатъчно да реализират следващо попадение.

В началото на втората част Руслан Иванов се разписа за 1:2, като при ударът му, топката рикошира в Мартин Сечков. Само три минути след това Методи Костов направи 2:2 и внесе надежда за отбора на симитличани. Течаха последните секунди на втората част, когато нова грешка на Сечков бе наказана от Руслан Иванов и така гостите от Банско се поздравиха с победата и резултатът стана 2:3 за гостите. Септември Симитли е на дъното с 1 точка.

Стартов състав Септември: Станислав Крадалиев, Методи Костов, Никола Радулович, Даниел Младенов, Анатоли Лулейски, Асен Топузов, Димитър Петков, Любомир Илиев,Димитър Петков, Мартин Сечков, Методи Илиев.


Още за: ФК Септември   загуба   група   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
30 Август 2015 23:19 | кочо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

КОЧО
Оценка: 1
(1
гласа)

Баба Ванга ви кажа: Сменете си комунистическо име" СЕПТЕМВРИ" и тога ва ке победите!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар