Септември (Симитли) със загуба от израелския Кфар-Касим в Разлог

23 август 2017 11:53   2863 прочита


Септември(Симитли) не успя да надиграе израелския Кфар- Касим с юношите си в контролна среща играна снощи на градския стадион в град Разлог.

Старши-треньорът Спас Стоименов, отново реши да провери възможностите на по- младите и неопитни играчи, като ги пусна като титуляри в този мач. Петима юноши от сегашната формация на юноши старша възраст, които тренират при Петър Бандев бяха включени в играта през второто полувреме на приятелското съревнование.

С 2:1 загубиха симитличани от израелските си противници, като първият гол в срещата падна още в 20-тата минута и беше дело на Кфар Касим, които откриха резултата. В края на първото полувреме, 47-ма минута израелците бяха точни още един път и вкараха за 2:0. На почивката двата тима се разделиха при губещ резултат за Септември (Симитли).

С малко положения и разигравания, футболистите на Стоименов успяха да върнат един гол на противника, като в 80-тата минута след далечен удар от 35 метра от фал, Стойко Иванов промени резултата за 2:1. Така бе и даден края на приятелското международно съревнование.

Тази събота Септември (Симитли), играе редовна среща от трети кръг на Югозападната трета лига срещу отбора на Вихрен (Сандански) от 18:00 часа на стадион "Септември" в Симитли.

И. Калинков


Още за: септември   загуба   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар