Септември (Симитли) си раздели по точка с Велбъжд (Кюстендил)

26 септември 2016 17:16   4533 прочита


Септември (Симитли) завърши наравно 1:1 с Велбъжд (Кюстендил) като домакин в среща от VIII кръг от Югозападна Трета лига. През първото полувреме момчетата на Септември държаха ситуацията в своя полза. В 25-тата минута Антон Мангурев изведе Асен Топузов отляво, който центрира чудесно на Кирил Георгиев, а той се възползва максимално и отбеляза първото попадение в срещата за 1:0.

До края на полувремето симитличани имаха доста ситуации за гол, които за съжаление не отиграха по най- правилния начин. Второто полувреме започна с принудителна смяна за Септември, като Смилен Златанов се контузи, а на негово място влезе Ибрахим Алим.

В 55-тата минута Кирил Георгиев, пропусна да отбележи изключително лесно положение, с което симитличани щяха да вземат добра преднина. В 69-тата минута след схващане на краката на Георгиев, Йона Петров го замени. Не след дълго Пангев спаси опасно положение, което бе почти сигурен гол. Домозетски бе заменен от Мартин Иванов. Резултатът, който изглеждаше краен в 81-вата минута бе променен, като гостите след корнер изравниха за 1:1 и си разделиха по точка в крайното време.

След мачът страши- треньорът на Септември (Симитли) изрази своето мнение за случващото се на терена „Труден мач”- отбеляза Тренчев, „Аз това и очаквах, това се и получи. Макар, че поведохме 1:0, трябваше да търсим втория гол разумно, имахме ситуации, но не можахме да ги реализираме. За това се стигна до този резултат.Имахме проблеми в атака. Много лесно губехме единоборствата и много лесно губехме ситуации. В край на сметка продължаваме напред, имаме си цел, която гоним и няма да правим трагедии”- коментира още Иво Тренчев.

Стартов състав Септември (Симитли): Димитър Пангев, Божидар Станчев, Николай Стоилков, Ивайло Иванов, Асен Топузов, Кирил Домозетски, Смилен Златанов, Антон Мангурев, Кирил Георгиев,Смаил Креболиев, Андон Гущеров.

В. Стефанов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар