Септември Симитли се препъна пред собствена публика

02 август 2015 11:45   2 коментара   8460 прочита


Втора поредна загуба регистрира отборът на “Септември” Симитли от началото на новия сезон в Б група. Този път симитличани паднаха с 0:1 на стадион “Арена Крупник” от гостуващия отбор на “Локомотив” Горна Оряховица. Домакините стартираха за пръв път в изцяло син екип, но и това не помогна да запишат първа победа.

Първият шанс се откри пред Даниел Младенов, който в 17 минута навърза двама футболисти на Локомотив, отвори си място за удар, но последвалия изстрел с левия крак бе спасен от вратаря на гостите Пламен Колев. Железничарите на свой ред опитаха две, три атаки към Абди Абдиков, като при една от тях с гола се размина Димитър Байдаков. В 40 минута Смилен Златанов пропусна да открие резултата, като от изгодна ситуация отправи слаб и неточен удар.

В тези първи 45 минути реферът Мартин Александров показа няколко ненужни жълти картона, най- вече за да се застрахова. Такива бяха картоните на Дани Младенов и Мартин Сечков. Само две минути след началото на втората част гостите създадоха най- чистото голове положение, като метър преди голлинията Радослав Бачев изби удар на Емил Камберов. Това бе и първият сигнал за по- активните действия на Локомотив и безидейната игра на домакините.

В 52 минута падна и единствения гол в мача. След разбъркване в наказателното поле на “Септември” и неумението на защитниците да изчистят топката далеч от вратата, тя попадна в непокрития Антони Балъков, който бе точен за 0:1. От тук до края на мача симитличани не успяха да намерят себе си.

Едва в последните пет минути загатнаха, че могат да атакуват. В 88 минута след пряк свободен удар топката попадна във Веско Стойков, който от непосредствена близост отправи слаб удар и вратаря спаси.

Три минути по- късно отново Стойков бе оставен непокрит на три метра пред вратата, но вместо да шутира се засуети и пропусна още една уникална възможност да изравни резултата. Така при 0:1 дойде и последния съдийски сигнал, а отборът на “Септември” остана без точка от началото на първенството. В следващия краг момчетата на Йордан Бозднаски гостуват на Спартак Плевен.

“Септември” Симитли: Абди Абдиков, Асен Топузов, Любомир Илиев, Мартин Сечков, Радослав Бачев, Димитър Илиев, Костадин Марков/Веселин Стойков/, Смилен Златанов/Радослав Митревски/, Методи Костов, Даниел Младенов, Илиян Христов/Здравко Карадачки/.


Още за: отбор   ФК Септември   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
02 Август 2015 12:38 | fen
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Боздански, ще ви оправи.


03 Август 2015 06:17 | Anonimen
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Тото ха, ха, ха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар