Септември (Симитли) претърпя тежка загуба от Созопол

29 април 2016 13:58   3091 прочита


Първото полувреме премина равностойно, Септември (Симитли) пропуснаха две чисти положения за гол. В петата минута след пробив от дясно, центъралният нападател на Септемврти Деян Христов стреля с глава в напречната греда на Созопол. В 18- тата минута Николай Хаджиниколов от ляво атакува и отправи точен пас на главата на Франк Коре, но той се засуети в пеналта на гостите и пропусна.

Това бяха единствените шансове на Септември (Симитли) да реализира попадения в срещата.

В началото на второто полувреме Созопол вкара за 0:1, малко след това реализираха второ попадение във вратата на Филип Димитров, а третият гол бе от немаркирана засада. До края на второто полувреме, Септември игра изключително слабо, което бе ясно за сигурната загуба с класическото 3:0.

След мача, изключително огорчен от случилото се през второто полувреме старши трньоррът на Септември –Тодор Киселичков, сподели лаконично: „Пропуснахме, две чисти голови положения, не мога да си обясня срива в отбора. Созопол успя да си вкара положенията, явно нашият отбор създава положения без да ги реализира. При това изравняване на отборите в „Б” група, който е по- мотивиран и по- концентриран, явно на нашия отбор не му се получава”.

Септември (Симитли) : Филип Димитров, Николай Хаджиниколов, Валери Георгиев, Стойко Иванов, Гуцев, Джейхан Зайденов, Владимир Каптиев, Анатоли Лулейски, Деян Христов, Франк Коре, Кирил Георгиев

Резерви : Пангев, Харалампирев, Алим, Креболиев, Гущеров, Карадачки, Сандев


Още за: Симитли   загуба   Созопол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар