Септември (Симитли) победи с 1:0 Пирин (Гоце Делчев)

12 март 2017 12:34   4596 прочита


Септември (Симитли) победи с 1:0 Пирин (Гоце Делчев) с много добра игра в мач от 20-тия кръг на първенството в Трета лига – ЮЗГ.

Идеална игра показаха футболистите на Септември (Симитли) в гостуването си на Пирин (Гоце Делчев). През първотополувреме, симитличани имаха много пропуски, с които можеха да решат мача с много по- голяма разлика.Победният гол падна в 13-тата минута с много добро отиграване и гол на Стойко Иванов. Пропуски имаха Хазуров, Иванов и Топузов, чрез които головата разлика можеше да бъде много по- голяма. През цялото полувреме играта на играчите на Септември беше офанзивна и много целенасочена. Изключително добре се включи бранителя на симитличани Димитър Пангев, със спасяването на единствения удар към вратата му.

През второто полувреме, момчетата на Спас Стоименов имаха още пропуски в лицето на Хазуров и Карадачки.Отбора показа силна и екипна игра, която показва израстването на отбора катоколектив. „Можехме да решим мача с много по- голям резултат. Доволен съм от играта и в атака, и в защита на момчетата. Стояхме много добре на терена и категорично мога да заявя, че бяхме по- добрият отбор в мача. Много съм доволен от всички момчета и съм сигурен, че ще ставаме по-добри.“ –каза след края на срещата старши-треньорът Спас Стоименов.

М. Иванов


Още за: септември   игра   мач   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар