Септември (Симитли) пак се издъни

04 октомври 2015 14:17   2 коментара   3073 прочита


Отборът на Септември Симитли остана без победа и след 10 –ия кръг на Б група. Този път симитличани се изложиха пред собствена публика и загубиха с 0:1 от Добруджа. Домакините бяха длъжни да спечелят мача, с оглед на незавидното положение в класирането, липсата на точки и факта, че срещу тях бе един от слабите отбори в първенството. И в този мач симитличани играха вяло и без нужния хъс за победа.

Още в 10 –та минута гостите пропуснаха да отбележат, след като техен нападател остана непокрит в наказателното поле и ударът му бе спасен от вратаря. Десет минути по- късно Дани Младенов изигра блестящо едно центриране, но топката срещна гредата. И това обаче не успя да подейства стимурилащо на домакините. Няколко центрирания и безмислени разигравания в центъра на терена, очаквано не затрудниха гостите. В 44 –та минута Добруджа можеше да поведе, но от три метра Колев пропусна с глава.

След почивката нещата не се промениха особено. В 60 –та минута при едно центриране, Георгиев свали с глава към Ничев, който бе оставен сам и последния с лекота преодоля Димитров за 0:1. Тук вината бе на защитата, която проспа единствената сериозна атака на гостите. До края симитличани опитаха да върнат гола, но не успяха при две, три по- опасни атаки. В 75 –та минута Костадин Марков от фаул затрудни максимално вратаря на госитите, но и този път топката не навести вратата на Добруджа. Така след 90 минути игра на Арена Крупник Септемри – Добруджа 0:1, десети мач без победа, само три точки и последно място в класирането. В следващия краг Септември гостува на лидера Поморие.

Състав Септември: Димитров, Топузов, Л.Илиев, Гуцев, Бачев, Петков, Д.Илиев, Лулейски, Радулович, Младенов, Костов/Христов, Марков/


Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
07 Октомври 2015 01:14 | Фудболист
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това име "СЕПТЕМВРИ" наистина е прокоба за нас от отбора! Незнам?????


09 Октомври 2015 11:42 | МИТКО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

СЕПТЕМВРИ СИ Е ХУБАВО, ЗАЩОТО ВИНАГИ СИ Е БИЛО СЕПТЕМВРИ. НИЕ НЕ СМЕ КАТО БОТЕВ ОТ ДЖУМАЯТА С ОТКРАДНАТОТО ИМЕ . ПРОБЛЕМА Е ЗИКО ИЛИ МИКО, ТОЗИ, ОСВЕН ЗА ГОЦЕТО, ЗА ДРУГАДЕ НЕ СТАВА!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар