"Сборная"-Благоевград спечели Фен купа Каменица

16 юли 2017 17:12   16009 прочита


Отборът по минифутбол "Сборная" от Благоевград продължава да печели купа след купа. Днес Сборная спечели първо място на зоналния турнир Каменица Фен купа в Кюстендил. Носителят на купата на Шампионската лига отново доказа, че няма конкуренция в България. На стадион Осогово в Кюстендил Сборная надигра във финала домакините от Млади надежди с 3:1. По време на турнира Сборная не допуснаха да загубят нито точка и елиминираха отбори като Нищо Общо, Комиците и съгражданите си от Зона C, които завършиха на 4-то място.

В полуфинала Сборная победи Зона С с 2:0. Две бивши орлета бяха в основата на успеха. Емил Равначки и новото попълнение в Сборная Станислав Бачев. Бачев вкара няколко решителни дузпи, а Равначки се разписа във финала. Като победител в зоналния турнир в Кюстендил Сборная доби правото да участва във финала на турнира Каменица Фен купа, който ще се проведе в Стара Загора.

Тъй като този сезон турнирът се провежда под мотото “Без капка фалш”, организаторите са решили да дадат думата на участниците и да позволят на националните шампиони сами да изберат кой техен любим футболен отбор в рамките на Европа искат да гледат на живо. За първото си място днес състезателите на Сборная получиха награди пълна екипировка на фирмата, която облича отборите в турнира. Припомняме, че Сборна ще участва и във финала на Шампионската лига в Словения през септември, където ще представя България.

Марти Кирилов


Още за: сборная   футбол   купа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар