С нови екипи се кипрят стрелците на клуб Пирин

10 август 2017 10:55   1 коментар   6206 прочита


Нова екипировка получиха състезателите от стрелкови клуб Пирин Благоевград. Тениските са осигурени от спонсор, който е любител на този вид спорт. Момичетата и момчетата от клуба ще облекат новите екипи чак през септември, когато се подновяват тренировките на стрелбището.

Тениските идват като подарък, след като отбора се завърна от участие на международен турнир в Охрид, Македония. Състезателите на клуба се представиха много добре и заслужиха два медала, индивидуално и отборно. Последното състезание за стрелците на Пирин преди лятната пауза, продължи линията на успехите, които стартираха още в началото на годината.

След титлата от държавното първенство на името на Александър Данчов и първото място отборно момчета, възпитаниците на Петя Станкова заеха призови места и на турнира в Охрид. До края на годината стрелкови клуб "Пирин" ще участва със свои състезатели на още три турнира, като единият тях ще бъде в Благоевград.

 


Още за: екипировка   клуб   спонсор   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
12 Август 2017 12:32 | skinalmoscow
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Скинали - это стеклянные панели с нанесенным на них рисунком. В последнее время они получили широкую популярность как средство для украшения интерьера. Использоваться они могут где угодно - картины в гостиной, фартук на кухне или же в ванной - все ограничивается только вашей фантазией. На сайте http://скинали.москва/ вы сможете ознакомиться с продукцией компании ООО Стандарт, которая занимается производством скиналей и оформить заказ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар