Рекорд! 59 медала за гимнастиците от клуб Пирин Благоевград 2011 на турнир в Пловдив

17 октомври 2017 09:42   1 коментар   9671 прочита


Най-малките състезатели на клуб по спортна гимнастика Пирин Благоевград 2011 спечелиха 59 медала на турнира Седемте тепета в Пловдив. Момиченцата заслужиха 38 отличия, а момчетата 21. Абсолютни шампиони в многобоя са Петър Стойчев, Наско Миков, Гергана Маркова и Росита Стоицова.

Дъщерята на председателя на клуба Александър Марков, Гергана грабна пет златни медала, на земя, прескок, греда, смесена успоредка и многобой. Гери е само на 6 години, но вече върви уверено по пътя на родителите си Катя и Александър Маркови. Росита Стоицова има злато в многобоя и четири сребърни отличия, Александра Янева е първа на земя и греда, а Лили Михова е първа на прескок и трета на земя. Ивана Иванова е трета на прескок и греда.

При момчетата Петър Стойчев е първи на кон с гривни, прескок и в многобоя. Наско Миков е шампион на земя и в многобоя. Никола Вретенаров има сребърен медал на прескок, Алихан Ташинов е втори на кон с гривни, както и Викторио Агулев при по- малките. Момчетата и момичетата на клуба са втори в отборното класиране.

Добри думи за представянето си на третия турнир Седемте тепета заслужават Виктория Пенчева, Цвети Малючка, Красимира Шопска, Михаела Иванова, Маргарита Цветкова, Дара Сирлещова, Николета Кикиноени, Борис Касев и Михаил Нотев. Участниците в турнира бяха на възраст от 5 до 14 години.

1 коментар
21 Октомври 2017 17:14 | StevenSot
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Write My Paper - EssayErudite. com

Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place.
Providing superior writing service appears to be our main specialization and passion.
Our website is the best destination for every English-speaking student who calls for assistance when handling his or her daily academic tasks.

write my paper

Write My Paper - https://essayerudite.com/write-my-paper/




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар