Радуканов заяви, че го е срам от играта на Пирин след загубата от Етър

13 август 2017 12:35   9 коментара   7123 прочита


Треньорът на Пирин (Благоевград) коментира загубата на тима му с 1:2 при гостуването на Етър.

"Не успяхме да реализираме повече голове от Етър, поздравявам ги с победата. Срам ме е от играта ни през първата част, изпуснахме и положения и логично загубихме. Трудно се променя манталитета при по-малките отбори. Футболистите не са смели като гост, това се променя с работа. Показваме не лоши игри, но лошото е, че загубихме от Септември и Етър", коментира той, цитиран от Sportal.bg. "Не се оправдавам, защото който не играе, той не губи“, допълни Радуканов.

"Ради Кирилов е при нас, той не може да играе повече от полувреме. Конър Хендерсън ще е на линия, ще ни е трудно, знаем за какво се борим", завърши треньорът на Пирин.

И. Калинков


Още за: радуканов   Пирин   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
9 коментара
13 Август 2017 15:07 | Пирин
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Трябват ни играчи с класа, разбирам го Радуканов, тази година първенството е по силно от миналите години, дано нещо се направи че ще ядем дървото на края, ясно е че с юноши няма да стане, но без финанси ще е така!!!


13 Август 2017 22:38 | Фон Тупан
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Посредствен отбор, без мисъл, слаби статисти, без публика, красота... закривай


14 Август 2017 07:28 | Старата махала
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

До "Пирин"

Напротив, трябва да си играем с нашите юноши, да се развиват младите момчета и да им се дава път към мъжкия отбор. Нито трябва да се взимат играчи отвън, нито ще са особено "класни", нито ще постигнем с тях нещо по-различно от това да сме средняци в А група. Единственият смисъл на Пирин е да произвежда добри футболисти от нашите си деца. Не искам да се харчат общински (т. е. наши) пари за заплати на "класни" играчи.

Националният отбор е пълен с наши момчета и винаги трябва да бъде така. Това е голямото удовлетворение от това да го има Пирин и да го подкрепяме. Всичко друго е гонене на вятъра. Дали ще бием днес Етър или не, е много маловажно на фона на това да сме стартовото стъпало за осъществяването на мечтите на едно талантливо дете от града.


14 Август 2017 09:12 | Пирин
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Стара махала, когато имаш школа, но с наличната продукция не можеш да останеш в първа лига какво правиш? Или взимаш играчи за да не изпаднеш или не вземаш и изпадаш. И когато изпаднеш всичко по-добро от школата ти ще замине в по-добрите отбори, защото тези момчета искат да играят и печелят пари. Какво те грее теб като фен, че едикойси е от тук, като играе на друго място а твоя отбор е в Б група? Нещата са свързани и не става по твоя начин!


14 Август 2017 09:16 | Благоевградчанин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

разбира се, че трябва само юноши и момчета от школата. ясно е, че коментарите тук които са против това са от братчеди и интересчии покрай безумното ръководство. никой истински милеещ за ПИРИН не иска наемници. плюс тези наемници се плаща с НАШИТЕ ПАРИ. напомням че фалира онкоболницата в Благоевград, но има пари за титана на футбола Колин Мендерсън. ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!


14 Август 2017 11:38 | ПиринБЛ
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Абе умници. След няколкото години из В и Б групата какво изкара школата? Нищо!!! Зеро!!! Трябва по-високо ниво на първия отбор и тогава момчетата с качества ще остават в Пирин и ще попълват мъжкия тим. Ама за това се иска време!


14 Август 2017 13:32 | Старата махала
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До Пирин:

Първо, Пирин няма да изпадне. Гледам класирането и виждам, че сме на 10то място. Миналата година не изпаднахме, при положение, че играхме с много момчета от школата. Е, имаше и наемници, но те, както обикновено, с нищо съществено не допринесоха за класирането ни.

Второ, дори да изпаднем за година в Б група, това не е краят на света. Изпадали сме и преди, изхвърляли са ни даже във В група и пак сме се връщали. Много по-важно е момчетата от школата да играят отколкото отбора непременно, на всяка цена и на живот и смърт да е в "А" група. Аз като фен на Пирин ми е най-важно от отбора да има смисъл за това да дава път на момчета от града, а не ми е важен личния кеф, че ще играем в А група всяка година. И да не сме в А една година, догодина се връщаме. Трагедия ли е това? Не.


14 Август 2017 13:42 | Джумалия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ПиринБЛ написа:След няколкото години из В и Б групата какво изкара школата? Нищо!!! Зеро!!!


Приятелю, бъркаш нещо. Във В и Б група играха Спас Делев, Галчев и Бодуров. Делев в момента е титулярният централен нападател на България и ВКАРА ДВА ГОЛА НА ХОЛАНДИЯ. Когато Старокин, Маркиньос или новият ирландец вкарат два гола на Холандия, ела да ми звъннеш. Галчев беше национал, игра в ЦСКА и в Румъния. Бодуров също е национал, победи Ман Ю с клубния си отбор в Скандинавия.

Освен това - във В и/или Б група играха и част от сегашните играчи на Пирин - Макенджиев, Попев, Костадинов... Продукт на Пирин (школата на Андонов) е и Станислав Костов. Станислав Костов миналият сезон е втори по голове и асистенции в Първа лига сред българските играчи (водачи са чужденците от Лудогорец), а Грозданов (в Пирин) и след това Стойчо Младенов (ЦСКА), Мъри (Ботев) и Хубчев (Берое) го държаха резерва.

И ще ми кажеш, че школата ни е произвела "нищо"?!? И във "В" и в "Б" произведохме силни иг


14 Август 2017 13:49 | Джумалия
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Освен това - стига с тия драми. Вярно е - слабо беше първото полувреме и това е казал Радуканов: "Срам ме е от играта през първото", а не както навежда заглавието. Но кой не е правил слабо полувреме?

Второто изпуснахме куп положения. Спокойно можеше да е равен мача. Тази година сме в същата позиция като миналата - стабилни и ще взимаме много точки.

Важното е с общинските пари да се налагат наши деца, а не чужди наемници на по 100 години. Има си други луди с пари, които да купуват наемници и да им плащат заплати. Ние си имаме град и наши си момчета и е престъпление да водим хора отнякъде да им взимат местата в отбора. Места, които плащаме ние с нашите данъци!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар