Пълно объркване: Стоичков взе отношение по скандала Пирин-ЦСКА

12 януари 2017 12:33   5 коментара   6524 прочита


Кой казва истината за избягалия треньор Ст. Генов?

Новият помощник-треньор на ЦСКА-София Стефан Генов говори пpeд вестник "Тема Спорт" относно това как се е стигнало go преминаването му на стадион "Българска армия" за втори път в неговата кариера. Преди време Генов помага и на Христо Стоичков, който се задържа много малко като наставник на автентичния ЦСКА.

"Стоичков ми се обади и ме покани. Познаваме се с него от доста време, макар че не мога да кажа, че се чуваме редовно. Спрели са се на мен и това е. Дано станат нещата този път, а не както през 2013 година да не се задържа. Мисля, че шефовете на клубовете се разбират в момента", заяви Генов.

Един от основните акционери на ЦСКА-София - Христо Стоичков взе отношение по скандала между "червените" и Пирин. Тимът от Благоевград обвини ръководството на "червените" в некоректно поведение.

Стоичков отрече да има нещо общо с привличането на Генов, а самият треньор твърди, че точно Камата го е поканил.

"Искам да помоля Пирин и лично директора Венко Попов да кажат дали аз съм се обаждал от името на ЦСКА за привличане на Стефан Генов. Няма да позволя името ми да се забърква в лъжи!", заяви Стоичков пред "Труд"./Спортал.бг


Още за: Стоичков   отношение   скандал   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
12 Януари 2017 13:54 | ЯМКСтоичков
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ице, Ице, колкото беше гениален като футболист, толкова си дебил като човек. Нали самия Генофф твърди, че ти си му се обадил да го викаш в Литекс (София), Венко никъде не е казвал подобно нещо.

Айде вземете си се уточнете накрая.


12 Януари 2017 14:46 | люлякът ми замириса
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Христо Стоичков е човекът, осъществил привличането на Стефан Генов в ЦСКА. Треньорът все още има действащ договор с Пирин, но Камата категорично отсякъл да не се тревожи.

„Хич да не ти дреме! Взимаш си багажа и веднага идваш в ЦСКА. Останалото го остави на мен”, добавил в свой стил Ицо, който е акционер в „армейския” клуб.

Това ако е вярно... нямам думи


12 Януари 2017 16:48 | ТРАПАТОНИ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ТА НАЛИ СТОИЧКОВ ДОВЕДЕ ГЕНОВ В ПИРИН БЛАГОЕВГРАД, КАТО ТОВА СТАНА ПРЕЗ ИВО АНДОНОВ, АКО НЕ СЕ ЛЪЖА . ФАКТ Е, ЧЕ ГЕНОВ И СТОИЧКОВ СА СИ ДРУЖКИ, ТОВА БЕШЕ И ПРИЧИНА ДА НЕ ГОНЯТ ЦЯЛ ПОЛУСЕЗОН ВЪПРЕКИ СЛАБИТЕ МАЧОВЕ НА ОТБОРА . А ЗА СТОИЧКОВ, КАКВО ДА КАЖЕМ . НАЙ ДОБРИЯ ФУТБОЛИСТ В ИСТОРИЯТА КАДЪР НА ПЛОВДИВСКИЯ " МАРИЦА " А НА НА ФАЛИРАЛИЯ цска . НО КАТО ТРЕНЬОР НЕ ПОКАЗА НИЩО . СЕГА ДЖУДЖИ ГО ПОЛЗВА В ТОВА гмо цска - софия - литекс - етрополе - микре ЗА ДА СЕ ЛЕГИТИМИРА ПРЕД ФЕНОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ НА ИЗПАДНАЛИЯ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ АВТЕНТИЧЕН ОТБОР НА цска


12 Януари 2017 23:03 | ПИРИНЧЕ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

АМА КАМБИТОВ КАТО НЕ ПЛАЩА ОТ 6 МЕСЕЦА, КОЙ Е ВИНОВЕН?


13 Януари 2017 11:15 | ДРУГО ПИРИНЧЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

МОЖЕ ДА Е ИМАЛО ЗАБАВЯНЕ В ПЛАЩАНИЯТА И СИГУРНО Е ТАКА . НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ВСЯКЪДЕ ИМА ТАКИВА ЗАБАВЯНИЯ. САМО, ЧЕ НИКЪДЕ НЕ ЧЕТЕМ, ЧЕ ПРИЧИНАТА ГЕНОВ ДА СИ ТРЪГНЕ Е НЕПЛАТЕНИ МУ СУМИ. ПРЕД МЕДИИТЕ ТВЪРДИ, ЧЕ СТОИЧКОВ ГО КАНИ ... КАКТО ПО РАНО Й ГО ПРАТИ В ПИРИН . ДОБЪР ИЛИ ЛОШ НА ЛИЦЕ Е ФАКТ, ЧЕ ОТ КАКТО КАМБИТОВ ВЗЕ ОТБОРА СЪЩИЯ ОТ В ВЛЕЗЕ В А ГРУПА . И ОЩЕ ЕДИН ФАКТ . КАМБИТОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КМЕТ, КОИТО НА ВРЕМЕТО, КАТО БИЗНЕСМЕН ДАВАШЕ ЛИЧНИ ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА ЗАЕДНО С Т. Н. ГРУПА -13




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар