Пълна зала и отлична организация на Държавното по Таекуон-до в Дупница

28 май 2016 15:22   5541 прочита


Президентът на Българска федерация по Таекуон-до WTF Слави Бинев и кмета на Дупница инж. Методи Чимев откриха Държавното първенство по Таекуон-до олимпийска версия за деца, кадети, юноши и девойки.

Надпреварата се провежда при огромен интерес в спортната зала на Дупница. Сред официалните гости бяха консулът на Република Корея г-н Нам, вице президента на Балканската федерация Иван Банчевски, Андрей Георгиев-член на УС на Европейската федерация, както и бившия президент на федерацията Росен Михайлов, видя zadupnitsa.com. В първенството участват над 400 състезатели от 30 клуба, като това е най-масовото състезание за тези възрасти организирано до сега.

На церемонията при откриването Слави Бинев награди с плакет кмета на Дупница и основния организатор Христо Михалчев от СК Гладиатор. Според официалните гости организацията е на ниво, като това състезание бе тест и за предстоящото Балканско първенство през септември в Дупница. Двубоите се провеждат на 5 игрални полета и с електронно-отчитаща система. Съдийската комисия на БФТ осигури наряд от близо 50 арбитри с национална и международна квалификация.

И. Калинков

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар