Поредно отличие! Благоевградчанинът, треньор на "Левски-Раковски" Ст. Богданов черпи за трета диплома

16 март 2017 11:05   12012 прочита


Треньорът от „Левски-Раковски“ Станислав Богданов, който е роден в Благоевград, днес се дипломира като магистър по физическо възпитание и спорт в Национална спортна академия. Въпреки натоварения график от тренировки, турнири и лагери, Станислав завърши магистърското си образование с отличен 5.90.

В края на своето обучение треньорът защити дипломна работа на тема, свързана с отношението на младото поколение към неспортсменското поведение. „Ежедневно съветвам моите състезатели да бъдат толерантни на терена, да уважават противника и съотборниците си и да носят спортсменски дух“, споделя Богданов. Той не пропусна да благодари на колегите си от школата и лично на директора Станислав Ангелов за подкрепата при съчетаването на изпити и тренировки.

Сред известните личности, които днес ще получат магистърските си дипломи в НСА "В.Левски"са: Олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, Даниела Керкелова - Световен и Европейски шампион по вдигане на тежести, Христо Маринов - Световен шампион по борба, Христо Цветанов - бронзов медалист от Световно и Европейско първенство по волейбол.

Петя Георгиева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар