Пирин загуби от Славия в столицата

24 октомври 2016 09:33   2 коментара   3780 прочита


ОФК Пирин (Благоевград) падна при гостуването на Славия с 1:3 в среща от 11-ия кръг на Първа професионална лига. Всичките попадения паднаха след почивката, а на два пъти за столичани се разписа бившият национал Валери Домовчийски.

В 11-ата минута Николай Димитров стреля опасно от фаул, но топката срещна напречната греда на вратата на гостите. Три минути по-късно Даниел Младенов не успя да се възползва от грешка в защитата на домакините от няколко метра прати топката в аут.

В 22-ата минута Владимир Семерджиев стреля от дистанция, топката се отби в Домовчийски, но вратарят Костов прати топката в корнер. В 59-ата минута Иван Минчев центрира от пряк свободен, на далечната греда Валери Домовчийски беше оставен непокрит и с глава отблизо вкара за 1:0. Това е първи гол за нападателя с екипа на столичани. Само пет минути след това Иван Минчев навлезе в наказателното поле, стигна до аутлинията и подаде към Домовчийски, който сам срещу празната врата се разписа за 2:0.

В 72-ата минута резерва Георги Йомов изведе много добре Сердер Сердеров в наказателното поле, руснакът финтира защитата на гостите и с премерен удар се разписа за 3:0. В 78-ата минута Даниел Младенов вкара почетния гол за "орлетата" с техничен удар извън наказателното поле.

След тази победа Славия е в средата на класирането с актив от 13 точки, колкото има и ОФК Пирин.

2 коментара
24 Октомври 2016 10:42 | Обичам Пирин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

БЛАГОВ МАХАЙ СЕ ОТ ОТ ОРА ТЪПАК ОТВРАТИТЕЛНО ГРОЗЕН МАРШ ОТ ОТБОРА НИ НЕ СТАВАШ НЕ СТА ВАШ НЕ Е ЛИ ЛЕСНО ДА СЕ УСЕТИШ МОМЧЕ ИЗГЛЕДАЙ ПОВТОРЕНКЕ НА МАЧА И СЕ ВИЖ ОТ СТРАНИ вземи и тоя нациоНл т. т. Със теб и при поли у септември


24 Октомври 2016 17:09 | цска
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благов има вина за първите 2 гола но и като цяло защитата и другите не бяха кой знае колко по добри. Да го остави малко резерва и да подобри формата си и тогава да го прати в Септември Симитли




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар