Пирин загуби от Берое, японец им измъкна победата!

27 август 2016 10:22   3 коментара   5786 прочита


Първа професионална лига, 5 кръг: БЕРОЕ - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) 1:0

Отборът на Берое излезе на трето място в Първа професионална лига. Играчите на Александър Димитров победиха с 1:0 Пирин (Благоевград) в мач от 5-ия кръг на шампионата. В герой за домакините се превърна Кохей Като, който заби единственото попадение в срещата.

Японецът се разписа в 47-ата минута. 27-годишният полузащитник получи пас в наказателното поле от Алекс Колев и с шут от 7-8 метра разстреля Красимир Костов.

Заралии вече имат актив от 9 точки. След изненадващото поражение от Нефтохимик, днес футболистите на Александър Димитров се реваншираха пред феновете на клуба. Пирин остава на 10-ото място в Първа лига, а играчите на Стефан Генов имат актив от само 4 пункта.

Още в 5-ата минута играчите на Александър Димитров създадоха добра атака. Веселин Пенев и Като направиха двойно подаване, което изведе бранителя на чудесна позиция, пише Спортал. Той центрира, но високо над всички атакуващи футболисти на Берое.

В 11-ата минита Тони Тасев се опита да се откъсне от защитата на домакините, но младият Александър Василев го застигна и чисто му отне кълбото. В 22-ата минута Василев пробва шут от дистанция, но много слаб, за да изненада Красимир Костов. Три минути по-късно "зелените" получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар от около 23 метра, но опитът на Неманя Милисавлевич срещна стената.

Един от най-активните в редиците на "орлетата" - Димитър Благов, проби през центъра на терена и пробва да изненада Макенджиев, но топката не срещна рамката на вратата.

Втората част започна перфектно за Берое. В 47-ата минута японецът Кохей Като заби първия си гол в шампионата. В 60-ата минута халфът бе близо до второто си попадение във вратата на Костов, но Ханс спаси "орлетата" от сигурен гол.

В 74-ата минута Милисавлевич центрира към Алекс Колев, но Алешандре Ханс отново се намеси отлично на втория етаж. Това бе и последната любопитна ситуация в двубоя.


Още за: отбор   Берое   победа   Пирин   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
27 Август 2016 11:21 | 222
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Господ наказва отбора от Благоевград крадци на марката Пирин истинскят Пирин е отбора от Гоце Делчев


27 Август 2016 14:13 | До горния
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

И тоя и оня Пирин за нищо не стават, закривай да не харчат народни пари залудо


27 Август 2016 16:13 | зелен
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Каква марка сме откраднали бе, тъпчо. Ти знаеш ли въобще какво е марка, чисто юридически ?

За мача, превръщаме се в типичен отбор със селски манталитет: вкъщи печелим точки, навън мача не го броим.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар