Пирин загуби нелепо от Славия

28 юли 2015 09:04   46 коментара   9380 прочита


Футболистите на Пирин претърпяха първо поражение като домакин след завръщането си в А група. Орлетата не бяха губили у дома, в официална среща, през годините изкарани в долните дивизии, но днес получиха три безответни гола и закономерно отстъпиха пред Славия София.

При почти изцяло равностойни първи 45 мин., благоевградчани все пак имаха лек превес и стигнаха до две чисти голови положения чрез Бенгюзов и Наков. В 23 мин, една отбита топка попадна в дошлия от Банско полузащитник и с бомбен шут той я прати в горната греда. В 30-та минута пък Благой Наков направи ужасяващ пропуск, след като бе изведен сам срещу вратаря и пусна топката покрай страничния стълб. И когато полувремето отиваше към своя край, Димитров от гостите влезе опасно в наказателното поле и си изработи дузпа, която бе реализирана от Манзоро.

През второто полувреме зелените се хвърлиха в атака, като Тасев остана очи в очи с Петков в 51-та минута, но стреля неточно в него. Постепенно гостите заиграха на контраатака, докато атаките на Пирин се разбиваха някъде през наказателното поле на Славия.

В 77-та минута Атанасов намери Димитров в наказателното поле на орлетата и последният засече топката с глава в мрежата.

В 85 минута Манзоро сложи точка на спора, след като завърши перфектно извеждащо подаване от Фераресо.

Близо 4000 души изгледаха двубоя от трибуните в един двубой с отлична атмосфера.


Още за: ОФК Пирин   загуба   група   Още от: Спорт

Принтирай статия
46 коментара
28 Юли 2015 09:11 | kire
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

Само Пирин! Лоша загуба, но пък момчетата показаха, че могат да играят с хъс и ще се получат нещата. Трябва само да си вкарваме поне половината от създадените положения и тогава вече ще е друго. Успех на Пирин! Браво на публиката!!!!


28 Юли 2015 09:48 | Бай Курти
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Митушев има опит за Б група.


28 Юли 2015 10:01 | n
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

изкефи ме, че капчин заплю венци дебелиа в лицето след мачо


28 Юли 2015 10:34 | А сега де
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Големи писания: не че много ме вълнува, но така и не разбрах крайния резултат ..


28 Юли 2015 10:48 | Georgi
Оценка:
15
 (
33
 гласа)

Най-грозното нещо вчера на стадиона беше проявеното насилие от комплексираните Пирин СС спрямо един никому не пречещ човечец, който си продава от 20 години семки и минерална вода на стадиона. Тези го набиха и изгониха, за да имат монопол на семките и минералната вода на стадиона. Капчин и други друсани типове подкрепяни от Калинката скочиха на човека, все едно беше направил престъпление. Уважаеми г-да фенове мен ме е срам от вас аз за разлика от много от вас съм роден на Джамията, а не в Гоце Делчев или Петрич и винаги истински съм подкрепял пирин. Ако хората ви уважават и искта да ви подкрепят в жалкия ви опит да съберете средства за пътуване до Стара Загора за гостуването на питин буха си купили от Вас и без установения монопол. Аз лично се срамувам то Вас и добре си спомням защо в благоевград нямаше проесионален футбол 4 години? Този смачкан от Вас човечец е бил на стадиона много преди Вие измислени герои да се пръкнете на белия свят!!! Надявам се струма да разследва история


28 Юли 2015 10:52 | Nqkoi
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Прав е човека тея нещастници фалираха Пирин! Само немога да разбера кой ги пуска още на стадиона или сега се кланят на Камбитов след като Паскалев им обърна гръб? А тази груба селска проява е за "В" група да набием един пенсионер който продава семки на стадиона, големи мъже сте бе мишкари! Къде беше тази кукла на конци Елезов, вчера, нали се прави все на мнгоо загрижен и ангажиран с проблемите да защити гражданина срещу надрусаните си приятели тея смотани тролове! Само Пирин!!! И дано пораснат тея момченца!


28 Юли 2015 10:58 | barca
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Как нелепо са загубили. Изпадат със сигутност. Монтана са 2 класи над Пирин. Отзад пълна 0. Тоя виячки да ми се разкара на некъде има 2 сериозни мача миналата годинана всичко друго е черно тото. Тоя богомил дяков и той по добре да си играе Попев. Чехли бутилки всичко летеше по терена се едно сме в камбоджа


28 Юли 2015 11:09 | Green Eagle
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

За разбирачите само да кажа на стадиона има фенска бутка, от която може да се купят семки и вода, а в бъдеще може и друго. И преди да наречете на феновете от агитката пияници и т. н се вище вас дето вчера при 0:3 си тръгнахте смешни семкари. Вместо да викат са дошли като на театър.


28 Юли 2015 11:43 | Nqkoi
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

А защо трябва да има само фенска будка? Защо е необходимо да се продава само на едно място? Носете и Вие между редовете и от Вас ще си купуват хората? Ние сме в ЕС и има пазарна икономика идиоти такива има свободна конкуренция, или вие за подобно нещо не сте чували? Човека си носи и предлага никой на сила не кара да си купи от него. Вие искате да стават опашки и да не може човек да си гледа мача спокойно, за да лапате само Вие? Аз не искам Вие да сте лицето на нашия отбор, Вие сре смешни тролове, нали вие клекнахте на Наков? Заради Вас нищо хубаво не се е случило на Пирин! Аз си давам 5-та лева да гледам футбол не как трима идиота скачат на песионер семкар, Алоооо?


28 Юли 2015 11:50 | Koce
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Абе ние ли ще им плащаме нафатата на феновете до Стара Загора? Нали са фенове да дадът нещо и от тях или възпитаваме безработни лентяй? Да се хаванат на работа, а не само да ми висят в подлеза на хладно и по градската градина. Сигурен съм че и 5 лева за мач не дават повечето от тях, а се прокъкват така на стадиона. Тези не обичат отбора те просто се идентифицират с него, защото иначе никой не им забелязва дребните бедни душици! Истинските фенове си седят на втория сектор откъм централния вход и по средата. Тея левите само семки продават! :)


28 Юли 2015 12:00 | Grajdanin
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Тоя Бай Иван семкаря е по-стар фен от всичките в агитката и е бил на много повече мачове отколкот тези дето го изхвърлиха си мсилят. На човека му се плачеше от това гадно унизително отношение. Господ гледа момчета!


28 Юли 2015 12:16 | 12345
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

След вчерашните срамни събития на стадиона е ясно, от СС пак ще изпратят Пирин в А окръжна.


28 Юли 2015 12:27 | Fenove
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ФЕНСКАТА БУДКА НА СТАДИОНА!!! ЩОМ ТАКА ЩЕ Я РЕКЛАМИРАТ С БОЙ НА НЕВИННИ БЕЗАЩИТНИ ХОРИЦА НЕ КУПУВАЙТЕ!!! НЯМА ДА ДАВАМЕ ПАРИТЕ СИ НА РАЗНИ ЛУМПЕНИ ДЕТО ПОД ГОРДАТА ЗЕЛЕНА ФАНЕЛКА КРИЯТ ИСТИНСКИТЕ СИ МИШКАРСКИ СЪРЧИЦА!!!


28 Юли 2015 12:31 | Камбитов
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Насо кмете! Гласувах за теб само заради обещанието, което спази да вхърнеш пирин в А група, но сега си сложил Калинката да се прави на шеф там заедно с тея пичове от СС дето най-много работиха срещу тебе на миналите избори и действаха за Паскалев? Вземи се в ръце, че губиш обикновените гербаджии като мен и мойто семейство. Оправи нещата с този смешен монопол на семките и водата на стадиона излагаме се и то много!


28 Юли 2015 12:42 | a
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Защо монопол, при положение, че пред стадиона също продават семки и вода, на полувремето или преди мача излизаш и си купуваш, елементарно е или сте много дебелу, за да идете до там


28 Юли 2015 12:46 | митко
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

E САМО С ТОВА ЛИ СЕ ИЗЛАГА КМЕТО ТОЙ ДОКАЗА, ЧЕ Е ЧОВЕК БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ЕЙ АТАНАСЕ ЗЕМИ СЕ У РЪЦЕ НЕ СИ ПО ГОЛЯМ ОТ ГОСПОД И ТОЙ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ


28 Юли 2015 13:47 | 1234
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

абе хора защо допуснахте да го бият човека имаха касмета че бях далече селяка и тия заедно с лафката щеха да сабират семките в диспансера


28 Юли 2015 14:06 | Selskite fenove
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Тея СС са типични селянчета! Натепаха един беззащитен човек! Трябва да ги заритаме те ще ми определят от къде какво да си купувам и дали да излизат хората навън на полувремето? Нека и фенската лафка да е наравно с другите семкари, що да е вътре, а другите да ги гонят с шутуве!


28 Юли 2015 15:25 | иван
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

иво ти закъсне с черното то..... още ли не си намерил хора или още кмета не те е направил щастлив с некоя пачка ама има време най много за това те бива, но от едно леке само това можеш да очакваш но да не забравиш и кучката и ного го бива - специалист по всичко


28 Юли 2015 15:37 | Аристотел
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Добър мач като игра, но фрапантни пропуски за Пирин. Играча с номер 7 беше пълна нула. Не знам защо треньора не го смени на почивката. Иначе никаква концепция по какъв
начин ще се вкара гол-пълна безидейност. С този селски маталитет ще сме на последно място в групата. Смениха изпълн. директор и какво-новия гледа като утрепан-пълна скръб. Относно поведението на агитката на отбора-за такива простаци - селяндури няма място на стадиона. Да ходят у селската кръчма или на полето и да хвърлят там бутилки, защото заради такива олигофрени ще ни накажат и ще играеме у село Симитли например. Срам и позор!


28 Юли 2015 15:38 | ...
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Доста сте се объркали май. Ние феновете оставихме на спокойствие всички семкари пред стадиона да си продават и да правят огромна пачка. Разбрахме се поне вътре на стадиона да можем и ние да изкараме някой лев. И раЗбира се тези нагли алчници, нарушиха споразумението. За разлика от тях спестените 225 лв отиват за изгода на истинските привърженици, а не в някой джоб. Автобуса за Стара Загора струва 900 лв разбирачи. Останалите пари ще ги даде всеки от джоба си. А оценявате ли това, че от средствата от тази будка дадохме абонаментна карта и пари за такси на един инвалид от Церово? Аман се рече от разбирачи. Всичкко се прави от любов към Пирин. Будката не е на СС !!! Вече има един фенклуб. Всички фенове сме заедно, такава подкрепа за отбора не е имало от години.


28 Юли 2015 15:47 | Пиринец
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Какъв монопол бе тея изкарват по 300лева на мач. Помолихме ги да не влизат ма стадиона за да изкараме част от парите за следващото гостуване, само че тоя наглец няма спирка. Освен това никой не го е бил!


28 Юли 2015 16:03 | Иван
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Венко, Любчо, не им се слагайте на СС, беше ме срам вчера, че съм на стадиона- да бият човека и да го обиждат, а полицаите нищо. Да хвърлят предмети- сега всички пари от билетите- за глоби. Да не мога да вляза 40 мин. на стадиона, а да ме пререждат хора без билети, които дават 2 лева и влизат по трима наведнъж. Пред мен да си тръгнат 20 човека, защото не искат /и са си прави/ да се бутат като оФСи, за да си дадат парите. А хората са жадни за футбол, но няма добра организация- това ще рефлектира още на мача с Ботев- дано не съм прав.


28 Юли 2015 16:07 | Гошо
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Оставихме ги на мира да си правят пачките... Какви сте вие, че да ги оставяте на мира, да не сте собственици или... гадни нагли типове, ако досега сте дали един лев за отбора, салто ще направя, не само че ви плащат рейсовете, но и допълнително източвате. Заради такива като вас ще има глоби- и догодина пак в Б група


28 Юли 2015 16:12 | Пиринец
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Всяко гостуване си давам парите за Пирин


28 Юли 2015 16:17 | ДОНЧО
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

САМО "ПИРИН ", НО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И РАЗЛОГ !!!!КРЪВОДАРИТЕЛИ, С ОТКРАДНАТОТО ИМЕ ФУТБОЛ НЕ СЕ ПРАВИ! НЯМА ТО ВЕЧЕ ПРИЧКАПОВ ДА СЪБИРА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ОКРЪГА ДА ПРАВЯТ ЗРЕЛИЩА ЗА РОБИТЕ ОТ СЕЛАТА И ПАЛАНКИТЕ ПО СТРУМА И МЕСТА .СЕГА ИМА В ДЖУМАЯТА, ЕДИН КРАДЕЦ НА ТРУПИ/ПОЖАРНИКАРСКИ ИЗМЕКЯР /, НО ТОЙ РАЗБИРА САМО ОТ КРАЖБИ И ДА ЧИСТИ ОБОРА, ДА РЕВЕ СЛЕД СТАДОТО И ДА ПАСЕ КОЗИТЕ В РОДНОТО МУ СЕЛО .КАЗАХ ВИ ПРЕДИ, ЧЕ ТОВА ОТБОРЧЕ ЕЗА "Б" ОКРЪЖНА, ДА СИ ПРИЕМЕ ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ "БОТЕВ" И ДА СИ КЪЦКА С ОЩАВА, ВЛАХИ, СЕНОКОС И МАРУЛЕВО, А КРАДЕЦА ДЪРВАР НА ЕСЕН ДА ПОВЪРНЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е ОТКРАЛ ОТ НАРОДА И НИКОГА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ФУТБОЛ, КАКТО НАПРАВИ С ЛЕКУВАНЕТО, ОТ КОЕТО, СЪЩО РАЗБИРА ТОЛКОВА, КОЛКОТО ОТ ФУТБОЛА !!!!


28 Юли 2015 16:49 | ПИРИН
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

... написа:Доста сте се объркали май. Ние феновете оставихме на спокойствие всички семкари пред стадиона да си продават и да правят огромна пачка. Разбрахме се поне вътре на стадиона да можем и ние да изкараме някой лев. И раЗбира се тези нагли алчници, нарушиха споразумението. За разлика от тях спестените 225 лв отиват за изгода на истинските привърженици, а не в някой джоб. Автобуса за Стара Загора струва 900 лв разбирачи. Останалите пари ще ги даде всеки от джоба си. А оценявате ли това, че от средствата от тази будка дадохме абонаментна карта и пари за такси на един инвалид от Церово? Аман се рече от разбирачи. Всичкко се прави от любов към Пирин. Будката не е на СС !!! Вече има един фенклуб. Всички фенове сме заедно, такава подкрепа за отбора не е имало от години.

Кои сте вие, че да определяте кой къде и какво да продава ? Стадиона да не вие бащиния ? Ако бай Йван е нарушил правилата би трябвало полицията да се намеси а не мекотелото Капчин


28 Юли 2015 18:54 | Selskite fenove
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Никой няма право да се разпорежда на стадиона от феновете кой, къде, какво да прави? Вие ли издържате отбора бе мижитурки? Вие сте тривесет нискообразовани комплексари които искат да имат монопол, за да изкарват лесни пари и да нямат конкуренция. Не става пичове, намерете си работа! Бай Иван има внуци да храни с труда си, а вие го смачкахте, големите мъже! Предлагам да се извините публично! И да оставите хорицата на мира!


28 Юли 2015 19:14 | Пирин
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

На много мачове е бил Бай Иван. В Сандански, Петрич, Самоков, Разлог..... на много мачове и на Пирин е бил ама нито един не е гледал. Не го интересува резултата, а само парите. Ние дето ходим навсякъде с отбора, нас ни изкарвате най-черните и най-големите боклуци. Никой не го е докоснал. Същия Бай Иван, знаеше, че нема да се допускат семкари на стадиона. Семкарите са изключително нагли и долни. Имат миловидни физиономии, но зад тех се крият само алчните им души. На мач правят по една заплата. Отвънка нали си продават, какъв им е проблема ? Навсякъде във всички отбори се помага на фенклуба, никой не е търсил пари от ръководството, просто поиксахме сами да си изкарваме и финансираме. Момчетата от фенклуба в болшинството са ученици, студенти, има и пенсионери, които се качват в автобуса с нас. До Стара Загора рейса струва 1000 лв. Ами билет, ами ядене и пийване ? В тоя рейс пътуват момчета от Благоевград, които обичат Пирин. Не ви е срам да ги наричате боклуци и наркомани


28 Юли 2015 19:49 | хххх
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Коматарите пак изпълзяха от дупките. Вземете и знамето с кебапчетата и кюфтетата и надпис Дъ Коматарс на Стара Загора .Пак ще има цяла година бира, кебапчета и безплатни рейсове и от догодина пак по селата.


28 Юли 2015 20:13 | fen
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

асансьора тръгна -Б-А-Б-В-Аокръжна-само Ботев Струмско


28 Юли 2015 20:18 | .
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Във връзка с така наречения инцидент с продавача на семки и близалки на стадион „Христо Ботев“ по време на мача Пирин – Славия, сме провокирани да заявим следното:
1. Никой не е удрял или упражнявал физическо насилие върху въпросния продавач.
2. На същия господин му беше заявено над 10 пъти преди мача, че на територията на стадион „Христо Ботев“ ще функционира само фенската будка, която не е ЕТ на никой, а средство за организационен живот на феновете на Пирин.
3. Малко след началото на мача на господина му беше пресечен пътя до трибуните, при което той заяви: „Няма проблеми момчета, разбрали сме се“
4. Наистина този човек е част от историята на трибуните в Благоевград, но също така е част от историята на футболния кетъринг на Гоце Делчев, Сандански, Петрич, София и т. н. Никога не е бил фен на Пирин и не е допринясъл с любов, пари или подкрепа за просперитета на Пирин. Тъкмо напротив мачовете на любимия ни отбор му носят печалба, за която болшинството от благоевградчани се бъхтят


28 Юли 2015 20:20 | .
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

цял месец.
5. С ръководството и общината постигнахме договорка, пред стадиона да си останат масичките на така наречните семкари, което от икономическа гледна точка е доста по-изгодно за тях. Между другото общината или футболния клуб не събират никакви такси от по-горе посочените.
Съграждани, фенове на Пирин, нашата грешка беше, че под влияние на емоциите, ние се намесихме и го отстранихме от стадиона, това е работа на полицията и хората, които се грижат за реда на стадиона. Извиняваме се, ако отстрани е изглеждало грозно, но страстта към любимия отбор понякога ражда необмислени действия. На вчерашния мач печалбата от фенската будка беше 225 лв, отделно от това на нея работеха две момчета – ученик и студент, които си заслужиха надница с неуморната си работа. С парите от будката ще подпомогнем гостуването си в Стара Загора. Отделно от това дадохме абонаментна карта на инвалид, фен на Пирин от с. Церово, който не пропуска мач на орлетата, подарихме му шалче, фланелка и др. артикули. Н


28 Юли 2015 20:21 | .
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Никога не сме се тупали в гърдите, когато правим добри дела, но сега сме провокирани след като сме изкарвани най-големите боклуци. В агитката на Пирин, няма наркомани, няма дилъри. Да някои от нас пийват повечко бира и концентрати, но ви уверяваме, че сме добри момчета. Всеки е добре дошъл да помага организационно на агитката. Всеки е добре дошъл да види каква печалба се акумулира и за какви цели се разпределя тя. Накрая искаме да ви приканим да дойдете с нас на мача в неделя в Стара Загора. Пирин се нуждае от подкрепата ни, не само в Благоевград, а и навсякъде, където играе. САМО ПИРИН !!


28 Юли 2015 20:58 | Пирин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

fen написа:асансьора тръгна -Б-А-Б-В-Аокръжна-само Ботев Струмско

Ти па от къде се пръкна !


28 Юли 2015 21:32 | Бутка
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Прочетох доста коментари относно бутката на феновете .Първо отбора и общинта имат правото да определят каква търговска дейност да се извършва на и около стадиона. Второ това че сме в ЕС, не означава, че няма регулации- тези ако искат да продавт да плащат на отбора, такса а да видим в кой голям европейски стадион може да продаваш ей тъка. От тези търговци един не дал 1 лв .на отбора или платил 1лв данък, наем, и т. н. Другия мач даже требва да вземат наем 50 лв .от другите бутки.


28 Юли 2015 21:37 | Хуни
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Хубави думи, но закъснели! Вчера случката беше лош пример за децата на стадиона! Мен синът ми ме пита тея защо гонят чичото? Момчета семкарите си плащат билет, за да влязат на стадиона, нали така? Половината от вас влизат безплатно и това е обществена тайна. Вие не можете да се разпореждате със стадиона след като се поддържа от мойте данъци половината от вас не работят и не плащат данъци.


28 Юли 2015 21:40 | Само Пирин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Не знам защо винаги нас от агитката не изкарвате едва ли не най-лошите хора на стадиона. Добре, че е агитката та да ходят хора по гостувания, а не като повечето на стадиона да ядат семки цял мач.


29 Юли 2015 08:16 | eeeee
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Този който отговаря на някъкви отговори е много жалък тъка ли ще подпоматаге отбора или някой ще бъде обладетелстван? ти си смешник! ти си лизедупц! смешни отговори!
Но може би си говорител на отбора "БРАВО"


29 Юли 2015 08:27 | fafa
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Само не можах да разбера, значи всички сте видели какво е станало, а никой не е направил нищо? Тука е лесно да се драска и т. н. Защо не се вдигнахте всички тия дето пишете и не защитихте човека


29 Юли 2015 09:22 | Селяци !!!!!!!
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Капчин, не те ли е срам бе. Много добре се видя как се нахвърлихте на човека. Вие сте срам за клуба -измекяри. И следващия път като си паркираш колата успоредно на стълбите пред входа и хората не могат да минават, може и да я намериш, я одраскана с ключ, я със спукана гума.


29 Юли 2015 10:31 | Иван
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

[quote=. ]Във връзка с така наречения инцидент с продавача на семки и близалки на стадион „Христо Ботев“ по време на мача Пирин – Славия, сме провокирани да заявим следното:
1. Никой не е удрял или упражнявал физическо насилие върху въпросния продавач.
2. На същия господин му беше заявено над 10 пъти преди мача, че на територията на стадион „Христо Ботев“ ще функционира само фенската будка, която не е ЕТ на никой, а средство за организационен живот на феновете на Пирин.
3. Малко след началото на мача на господина му беше пресечен пътя до трибуните, при което той заяви: „Няма проблеми момчета, разбрали сме се“..
Много беше грозно, детето се изплаши, тоя Капчин беше като озверял, след него тичаха двама трима, най-отдолу беше Калинката, дори бутнаха леко полицая... Не се бях среща с такава простотия- може и да имате право, да сте се разбрали, но не е това начина, как да обясня на детето случката, предполагам и вие имате деца?


29 Юли 2015 12:34 | НАП
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Два домакински мача по 5000 публика, а са продадени по 2000 билета.???


29 Юли 2015 13:09 | Ефбет
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Всичките коментари са за някаква семкарска история и нито един не се усъмни в резултатите от двата домакински мача. А ще има още интересни резултати със сигурност.


29 Юли 2015 18:55 | до НАП
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

На първия мач са продадени 4050 билета, а на този със Славия - 5600 ! Къде го видя това за 2000 билета ?! Ако е така, това е укриване на бая доходи


30 Юли 2015 09:27 | Петров
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пирин-Славия 0:3. Жалък ПириН, НЕ ЧЕ сЛАВИЯ БЕШЕ ТОЛКОВА СИЛНА, НИЕ СМЕ СЛАБИ. Оттук нататък не знам какво ни чака, но не е добро. Абе, като нямаме пари за"А"група, що се бутаме?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар