Пирин ще гони трите точки с красива игра утре

29 август 2014 11:40   1 коментар   7903 прочита


Нищо различно от трите точки и красива игра ще преследват футболистите на ОФК Пирин Благоевград утре в третия си домакински мач от първенството на Б ФГ, срещу отбора на ФК Созопол, заяви старши треньорът Йордан Самоковлийски на редовната си пресконференция днес. Орлетата излизат срещу още един новак във втората дивизия от 19:30 на ст. Христо Ботев.

Кадрови проблеми преследват зелените, като дългосрочна се оказа контузията на Туджаров, който ще трябва да се подложи на сериозна операция на коляното. Добра новина е, че се очаква завръщането на Башлиев, който да заеме титулярно място на десния бек.

”Не е имало напрежение в отбора и в съблекалнята. Ако е имало нещо е било отвън, а не при нас”, категоричен бе Самоковлийски, по повод равенството в последния домакински мач срещу Локомотив Мездра. „В Горна Оряховица показахме, че сме колектив и момчетата заслужено победиха” заяви още той.

”Рано е да се твърди, че в Б група вече са се очертали фаворити и аутсайдери, след като се вижда, че всички отбори могат да загубят мачове” обясни още той, подчертавайки, че целта пред отбора е да играе красиво и побеждава във всеки мач.

След мача със Созопол предстои пауза в шампионата, поради двубои на националните отбори, която зелените ще запълнят контрола с елитния Локомотив София. Пирин ще гостува в кв. Надежда в петък – 05. 09, а двубоят е с начален час 17:30. По същото време стартира и шампионата на юношите старша възраст в зона „София”, като най-голямата гарнитура на благоевградчани също гостува на столичните железничари в кв. Требич.

Димитър Христов

1 коментар
29 Август 2014 16:55 | разбирач
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

бат Дана въобще не се оправдавай за мача с Локо Мездра . добре знаете, че тоя отбор винаги е скачал на Пирин. не се сещам дали имаме победи над тях. над 65 минути играем с човек повече и да не можеш да биеш този отбор . да не говорим колко брак имаше в играта. за тактика да не говорим. пълна пародия . 2-3 от новите момчета не знам защо са тука. Накакъв Варсанов ли е цял мач рита на посоки топката . щеха да я спукат от шутове. виж стегни си отборчето и налагай по агресивен футбол за да не ти покажат на бързо вратата. има много други, които като теб също много обичат ПИРИН.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар