Пирин се прибра, Шенсой не

12 февруари 2016 16:34   6748 прочита


Отборът на ОФК Пирин се прибра късно снощи в Благоевград, след дълго пътуване по маршрута Алания – Благоевград, продължило 17 часа. С полет от Анталия до Истанбул и след това с автобус до областния център, футболисти и треньори вече са си у дома. Днес и утре орлетата ще почиват заслужено, а в неделя подновяват тренировки.

Поради тази причина наставникът Наджи Шенсой остана в Истанбул, за да бъде до семейството, преди да се настани трайно в Благоевград за мачовете до края на първенството. Шенсой даде наставления на помощниците си за тренировката в неделя, която ще бъде за тонус. Специалистът достатъчно време натовари футболистите на лагера в Турция, че сега те имат нужда от почивка.

За деня на влюбените Св. Валентин, Наджи ще бъде с половинката си на Босфора, а на следващия ден го чака тренировка с Пирин. С контузия от Турция се прибра Димитър Благов. Футболистът е със счупено ухо, след удар с лакът от противников играч в последната контрола. Състоянието му не е много добре, а днес Благов бе прегледан от специалист. Ще бъде ли готов за мача с Берое все още не е ясно. Иначе останалите футболисти са здрави и готови за изпитанията от първенството на А група.

Лъчо Петров


Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар