Пирин с първа загуба в контролите

08 февруари 2016 09:44   2352 прочита


ОФК Пирнн претърпя поражение в предпоследната си контрола по време на лагера в Турция. Благоевградчани загубиха от Сабутрало Тбилиси с 1:2 в равностоен мач, като първото полувреме зелените имаха сериозно превъзходство .

Едно на едно бе резултатът на полувремето, след като грузинците поведоха в 20 мин. след грешка в средата на терена и бърза контраатака, а Пирин изравни 3 минути по-късно след красива комбинация между Тасев и Башлиев завършила с центриране и хубав гол на Тошев. Пет минути по-късно Даниел Младенов удря гредата. Благоевградчани можеше и да поведат, като имаха инициативата през по-голямата част, но удари на Тасев, Тошев Младенов не намериха целта.

През втората част Пирин отново имаше превес в първите минути, но постепенно играта се израни. След грешка в средата на отбраната, футболист на Сабутрало се възползва перфектно и наказа Костов, отбелязвайки победното попадение в 60-та минута. Малко преди това Костадинов стреля опасно, но пропусна. Последваха множество смени и двата отбра и играта се понакъса. В последните 10 минути орлетата упражниха натиск, като при един корнер се създаде сериозно меле пред вратата на грузинците, като Дюлгеров стреля към вратата, но защитник изчисти от голлинията.

Състав на Пирин: Костов, Башлиев, Николов, Сандев, Дюлгеров, Костадинов, Сандански, Тасев, Генов, Младенов и Тошев. След почивката в игра се появиха Виячки, Бенгюзов, Попев, Благов, Наков, Траянов и Карапетров.


Още за: ОФК Пирин   контрола   лагер   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар