"Пирин" /Разлог/ и "Черномопрец" направиха равен мач на стадиона в Банско

23 ноември 2014 14:53   1 коментар   392 прочита


Отборът на Черноморец Бургас завърши наравно 0:0 като гост с тима на Пирин /Разлог/. Двубоят от 4-тия кръг на "Б" група сe проведе на стадион "Свети Петър" в Банско, поради ремонт на стадиона в Разлог.

Срещата беше равностойна, като в началото събитията се развиваха в средата на терена, преобладаваха единоборствата, като липсваха чистите голови положения и пред двете врати, предаде sport.burgas24.bg. В 6-та минута след пробив по десният фланг на Даниел Стоянов от състава на Черноморец, Евгени Тунтев от състава на Пирин получи жълт картон за грубо нарушение.

Първото положение в срещата беше в 19-та минута. След силен изстрел от далечно разстояние на Владимир Каптиев, топката беше спасена от вратаря на гостите Димитър Тодоров.

В 31-та минута Милен Танев от състава на гостите отправи силвен шут, но топката мина на сантиментри от лявата греда на вратата пазена от Мартин Луков. В 35-та минута още един изстрел на Ивайло Петров можеше да намери целта, но вратарят на домакините изби кълбото в ъглов удар.

Малко преди края на полувремето отново Милен Танев стреля силно, но топката мина покрай вратата на домакините oт Пирин /Разлог/.

През втората част двата отбора се хвърлиха в здрава битка, като домакините от Пирин бяха по-грубият отбор на терена.

Реферат ги пожали и спести доста картони. В 49-та минута Николай Хаджиниколов от състава на домакините стреля по посока към вратата на Черноморец, но вратарят на бургазлии се намеси подобаващо, а след втори изстрел на Мартин Сечков, топката отново беше спасена от стража на гостите.

В 64-та минута нов изстрел на Владимир Каптиев беше спасен от Димитър Тодоров.

Три минути по-късно силен изстрел на появилият се през втората част Ахмед Хикмет от състава на Черноморец мина високо над вратата на домакините.

В 74-та минута след пробив на Даниел Стоянов, който премина през двама състезатели на Пирин, стреля силно във вратата на домакините, но вратарят Мартин Луков плонжира и спаси.

Пет минути преди края на срещата Владимир Каптиев беше изведен сам срещу вратаря на гостите, но си поведе дълго топката, Димитър Тодоров плонжира и улови.

В 88 -та минута реферат отмени гол зa Пирин /Разлог/ на Мартин Сечков поради засада.

До края на мача имаше няколко разбърквания пред вратата на домакините от Пирин, но резултатът остана непроменен - 0:0.След спечелената точка възпитаниците на треньора Тодор Киселичков имат в актива си 3 точки (три равенства и загуба от Монтана).

 

1 коментар
23 Ноември 2014 15:33 | ФЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ВИЕ СТЕ СТРАШНО НЕКАДЪРНИ БЕ СТРУМА!!! НЕ ВЕ БИВА И ДА ПРЕПИСВАТЕ... ТОЗИ МАЧ ЗА КОЙТО ПИШЕТЕ Е ОТПРЕДИ МЕСЕЦ БЕ ХОРА!!! РАЗЛОГ ВЧЕРА НАПРАВИХА РАВЕН В СОЗОПОЛ.... СРАМ !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар