Пирин представи отбора за есента

25 юли 2016 12:36   6 коментара   6062 прочита


ОФК Пирин представи отбора за есенен сезон 2016/17 днес на ст. Христо Ботев. Двадесет и шест футболисти излязоха с новите екипи „Errea” пред благоевградска публика, като сред тях бяха и седемте нови попълнения. За съжаление орлетата загубиха последната си контрола за сезона, като отстъпиха с 0:1 на Витоша Бистрица.

Самият мач бе в доста бавно темпо, като през първото полувреме благоевградчани може да съжаляват, че не поведоха в резултата, поне на два пъти.

В 14-та минута Тасев можеше да отбележи, но стреля остро по диагонала в ръцете на стража на гостите.

В 24 минута Златинов изведе отлично Тасев, който отново стреля в рамките на вратата, но пак без успех. Отново крилото на пиринци стреля много опасно в фаул в края на полувремето, но вратарят на гостите бе на висота.

През второто полувреме темпото значително спадна, като гостите успяха да отбележат с първия си точен удар във вратата, като Иво Лазаров бе точен от фаул в 54-та минута.

Пиринци опитаха да променят ситуацията на терена, но стигаха трудно до положения.

Няколко статични положения бяха пропилени, като Златинов и Тасев стреляха от пряксвободни удари, но без успех. В края на мача в игра за Пирин се появи и австралийският полузащитник Джейсън Хикс, който пристигна вчера и ще изкара пробен период .

Следващата седмица, в неделя, предстои първия кръг на Първа лига, като зелените ще домакинстват на Черно Море Варна от 21:15.

Състав на Пирин: Аргилашки, Башлиев, Ханс, Николов, Кощрна, Попев, Старокин, Костадинов, Тасев, Благов, Златинов. В игра влязоха още Бенгюзов, Костов, Сандев, Ничев, Божинов, К. Костов и Хикс.

Д. Христов

6 коментара
25 Юли 2016 14:19 | пиринец
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да не играят благоевградчаните Костов и Сандев и да има някакви Ханс и Кощрна в състава на Пирин е не смешно, не тъпо, не обидно, а престъпно. Дано треньорът си опече ума за първия кръг!


25 Юли 2016 15:35 | 123
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Представяне по трико с цвички. Готови са да играят по-кръчмите в цялата страна.
Само, защо изгонихте "специалиста" турчина-кючекчинята?


25 Юли 2016 18:23 | barca
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Преставянето на Пирин с отборчето от В група е меко казано трагично, да създадеш 2 положения на витоша бистрица за 90 минути като домакин е комично. Защитникът от бразилия колкото е висок толкова е и дървен и слаб а най лошото е че му личи от километри.


25 Юли 2016 20:47 | СЕЛКОР
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ПЪТНИЦИ


25 Юли 2016 23:50 | 1234
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да играе Благов титуляр е яко смешно. И тоя треньор се подмазва на Кмета и Кучкта като го хуска. Миналия сезон Шенсой се осъзна навреме и почна да пуска Даниел Генов но много късно и момчето се разсърди и отидев Монтана. Много смешно беше Благов титуляр а Генов резерва. Само че Шенсой трети път няма да ви се върже ноа въдицата Спасява не само това че сме отбор и Герб е зад нас нищо друго


26 Юли 2016 04:03 | 222
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Истинския ПИРИН е отбора от град ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ те са първият регистриран отбор с това име в област Благоевград а отбора от областния център е Македонска слава какво хубаво име




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар