Пирин представи новата екипировка

23 юли 2016 15:38   2 коментара   8204 прочита


ОФК Пирин представи официално днес екипировката си за сезон 2016/17. Орлетата ще играят с италианската марка „Errea“, а във всеки голям магазин на Спортдепо ще има фенъгъл на орлетата, от където феновете ще могат да си закупуват всякакви клубни артикули.

Четирима състезатели на пиринци – Орлин Старокин, Кристиян Кощрна, Станислав Костов и Красимир Костов позираха с новите екипи. Титулярният зелен цвят естествено е най-търсен, а резервните ще са бяло и червено, докато титулярният вратарски ще бъде бордо.

Десетки фенове и приятели на Пирин присъстваха на представянето на екипите, а също така и закупиха екипи от примамливите оферти на спортдепо.

За първи път в историята си, Пирин ще печели от продажбата на екипировка, като определена сума от всеки артикул ще отива в касата на клуба и ще генерира приход.

 

Р. Андонов


Още за: Пирин   екипировка   сезон   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
24 Юли 2016 07:56 | Благоевград
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Новата екипировка от трико за балерини. Да не забравите в кръчмата цвичките!


24 Юли 2016 13:39 | 222
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Истинският Пирин е отбора от град Гоце Делчев отборчето от Благоевград е Македонска слава хубаво име защо се страмуват какво общо има Благоевград с Пирин самата планина е на 21 км от областният център Пьрви в областта с това име Пирин са регистрирани отбора на Гоце Делчев и е съвсем нормално те са в пазвите на Пирин планина




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар