Пирин потегли за Стара Загора

17 март 2017 11:31   3511 прочита


Тази сутрин за Стара Загора потегли отбирът на Пирин. Орлетата ще гостуват на Верея, в предпоследен мач от редовния сезон на Първа професионална лига. 19 - футболисти се качиха в клубния автобус. Днес момчетата на Милен Радуканов ще направят последна тренировка преди утрешния мач, който е с начален час 13. 00.

Освен трайно контузеният Аймен Суда всички останали футболисти са здрави и са готови да участват в последното гостуване на тима за редовния сезон. Наказани състезатели няма, а в групата се връща възстановения Даниел Младенов. Зелен- белите ще търсят пълен актив от точки на негостоприемния терен на Верея.

Само две победи до края дават шансове на благоевградчани за място в топ 6 на Първа лига. За тази цел орлетата имат нужда и от подкрепата на своите фенове. А те ще я получат още утре в Стара Загора, така както бе по време на гостуването в Ловеч на Монтана. Фен клубовете на Пирин организират екскурзия до Стара Загора. Автобусът потегля в деня на мача 18 март в 8. 30 часа то паркинга пред хотел Ален мак. Цената е 10 лева, а местата са ограничени.

М. Кирилов


Още за: Пирин   лига   момчета   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар