Пирин падна от Верея и загуби всички шансове за първата шестица

18 март 2017 15:46   4 коментара   8614 прочита


Пирин отстъпи на Верея с 0:2 при гостуването си в Стара Загора. От началото на 2017 година това е едва второ поражение за орлетата. То обаче им отряза пътя на 100% за място в шестицата. Днешния мач определени не бе от най- силните за благоевградчани. Той обаче можеше да има и друг изход, ако още в 5 минута при отсъдения двоен удар на назателното поле на Верея, орлетата бяха стигнали до гол. И двата удара срещнаха противников играч и мрежата на домакините остана суха.

Футболистите на Верея се съвзеха и стигнаха до гол, като топен в 36 минута бе Валери Домовсчийски. След почивката орлетата отново не успяха да покажат най- доброто от себе си, а домакините заиграха на контраатаки и пропуснаха две добри положения. Милен Радуканов видя, че нещата не вървят и още преди да е изминал час игра включи Иван Цветков за сметка на Рос Дженкинс. Цветков веднага раздвижи играта на благоевградчани и намери Благов вляво, който върна пред вратата, там Цветков заложи за Станислав Костов, но бранител се хвърли пред него и спря шута.

В 74 минута обаче при поредната контра и грешка в защита Педро Еуженио вкара за 2:0. Контрата тръгна от наказателното поле на Верея, където Владимир Зафиров спокойно овладя лошо центриране на Башлиев, за да пусне вляво за Керкар, той устоя на натиска от Костов и пусна по левия фланг напред за Елиаш, който обърна в наказателното поле за Педро Еуженио и макар Макенджиев да спаси първия удар, при втория топката спря в долния десен ъгъл за 2:0.

До края Пирин не стигна до добро положение да вкара поне почетен гол и старозагорци спокойно затвориха мача. В класирането Верея е десети, но вече събира 30 точки и е само на една зад деветия Пирин, който има 31 и вече и на теория няма шансове за топ 6.

М. Кирилов


Още за: Пирин   загуба   Верея   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
18 Март 2017 16:51 | Пирин
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Докато се пускат двамата богопомазани благов и тасев ще падаме. Този тасев докога ще го налагат като не става за нищо - още 1 гол няма в първа лига. Не знае да подава, не знае да бие само лижи. Айде сега и Грозданов да поиграе 2 години титуляр вместо Тасев! Поне по един да ги пускат, а не и двамата, щото с 9 човека все ще падаме...


18 Март 2017 17:59 | Пирин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Прав си Пиринец, Благов и Тасев не стават за нищо, пълни дупки, нямат едно центриране като крила, да не говорим за друго, играчи за В група, но като нямаме други оправдавам Радуканов!!!!


19 Март 2017 14:19 | стига вече
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Първият гол на Верея е от засада. Никой нищо ли няма да каже по този въпрос. За кой ли път този сезон ни режат зверски. Първият мач в Благоевград срещу тия измисленяци завърши 1:1 и тогава не ни дадоха 2 чисти дузпи. Сметайте колко точки загубихме тоя сезон заради съдийски тесли. Ако ръководството не излезе с някаква декларация или жалба, това ще продължава.


20 Март 2017 01:02 | томи каракостов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

САМО ПИРИН.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар