Пирин обърна Пирин в Разлог

05 септември 2015 09:48   4932 прочита


ОФК Пирин победи съименниците си от Разлог с 1:2 в контрола, играха в подбалканския град. Двата отбора изнесоха интересен и здрав сблъсък и създадоха по няколко по-опасни положения. Домакините стартираха по-добре и в първите минути нанесоха лек превес. В 19-та минута Шишков проби по фланга и сервира топката на Димиров, който се разписа отблизо за 1:0. Окрилени, разложанлии направиха още две положения чрез Димиров и Шишков, но без успех. В 39-та минута Благов направи перфектна комбинация с дошлия на проби Бебей Бертранд, като крилото на Пирин завърши идеално атаката с премерен удар в далечния ъгъл на вратаря. Опасни удари и положения за благоевградчани имаха още Наков и Тошев, но до второ попадение не се стигна.

През втората част гостите поеха инициативата и рядко допускаха да бъдат атакувани. Бертранд комбинира с Хаджииванов в 54, като французинът излезе на изгодна позиция и стреля в горната греда. Именно Хаджииванов бе съборен в наказателното поле в 72-та минута, а реферът Михайлов отсъди дузпа за Пирин Благоевград. Зад точката застана Наков, който пусна топката в десния ъгъл на вратата за 2:1.

ПИРИН БЛ: Ганев, Дюлгеров, Виячки, Ил. Николов, Божинов, Траянов, Нанков, Бебей, Хаджииванов, Благов (Банков, Бенгюзов, Сандев

 

 


Още за: Пирин   Разлог   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар