Пирин изпусна Верея, орлетата ощетени с две дузпи

01 ноември 2016 09:06   1 коментар   4095 прочита


Пирин и Верея направиха голово равенство 1:1 в Благоевград в среща от Първа лига. Гостите от Стара Загора дръпнаха в резултата чрез Момчил Цветанов (41), домакините стигнаха до точката с гол на Александър Башлиев (77). Със спечелената точка Пирин излезе на девето място в класирането с 14 точки, изпреварвайки Славия. Верея е на 11-а позиция с 12 пункта.

След четвърт час игра топката тупна коварно пред Красимир Костов след изпълнение на пряк свободен удар, тя стигна до Осман Балде на далечната греда, но той от по-малко от метър не намери мрежата. На отсрещната врата Караджов подпря в опорния крак Костов, но рефера Вълков не видя нарушение, а определено такова имаше. В 39-ата минута Илиян Йорданов центрира към Амаду Сукуна, който от движение стреля, но Костов успя да избие в корнер. Две минути по-късно гостите взеха аванс в резултата.

Момчил Цветанов намери топката от воле на границата на наказателното поле и я прати неспасяемо в десния ъгъл на вратата, която е пазена от вратаря Костов. Осем минути след почивката вратарят на гостите Иван Караджов спаси удар на Даниел Младенов.

Малко по- късно удар от бойните изкуства посоки Костов в наказателното поле на Верея, но Вълков пак не видя нищо, а това взриви трибуната. Домакините натиснаха своя противник в търсене на изравняването и то дойде в 77-ата минута, когато капитанът Александър Башлиев преодоля Иван Караджов със силен удар от наказателното поле в близкия на вратаря ъгъл.

Две минути преди края на редовното време Тони Тасев стреля опасно, но Караджов изби кълбото в ъглов удар. В добавеното време и Владислав Златинов би коварно фронтално от наказателното поле, но Иван Караджов отново се намеси решително.

В третата минута на продължението голмайсторът Момчил Цветанов беше изведен на голова позиция, но шутира в тялото на вратаря Костов. При този резултат 1:1 приключи мача Пирин- Верея. След последния съдийски сигнал треньора на Верея Александър Костов поздрави наставника на Пирин Стефан Генов и му пожела по- спокойна обстановка в следващите домакински мачове на тима.

Пирин: Красимир Костов, Кристиян Кощрна, Румен Сандев, Стилиян Николов, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Антон Костадинов, Димитър Благов (62-Ндуе Муйеци), Тони Тасев, Даниел Младенов, Станислав Костов (75-Владислав Златинов)

Кирил Кирилов


Още за: Пирин   Верея   мач   дузпи   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
01 Ноември 2016 15:08 | МИТКО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не така, бе момчета! Капчин е голяма работа . Та той е помак, а баща му е докаран от комунистите в Благоевград да е бияч в милицията, та той от помак сега се пише на по голям българин от Левски. Момчета, та той е помак от господинските колиби, какъм му е плоблема да стане и треньор, ако трябва ще е и футболист, само и само да покаже, че е велик господински помак .Да живее Капчин помака и всички капчинови помаци по всички земни кълбета !!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар