Пирин излиза за задължителна победа срещу сериозните съперници от Банско

21 април 2015 11:47   6 коментара   6108 прочита


ОФК Пирин ще има нелеката задача утре, да се справи с един от качествените състави в Б група, отборът на ФК Банско. Орлетата домакинстват на Козлите в поредния кръг от първенството на Б ФГ, като срещата е с начален час 17:00 на ст. Христо Ботев.

„В последните години, от както Банско се състезава в Б група се вижда, че отборът е винаги в петицата и играе постоянен и силен футбол. Надявам се да излезем крайни победители в един качествен и красив за феновете двубой”, заяви на днешната пресконференция старши тр. на Пирин Йордан Самоковлийски. „Мисли само за този мач, като влизаме в серия от важни двубои, в които трябва да запазим и ако може да увеличим разликата от преследвача Локомотив Г. Оряховица”, допълни още специалистът.

При зелените няма проблеми от здравословно естество, като Туджаров все още не е напълно готов за игра, след дългата контузия и възстановяване. Наказан за натрупани картони е и Антон Костадинов, който игра титуляр в последните мачове за зелените.

Основният съперник за второто място на благоевградчани от Горна Оряховица, който води и програмата им, домакинства на Добруджа по същото време.

Димитър Христов


Още за: ОФК Пирин   състави   група   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
21 Април 2015 12:22 | Борис
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Той Данчо все така говори преди мач и стигаме най-много до Х! При тая слаба група ако не влезем, няма кога друг път!? И оставка на всички, че много време се подиграват със нас!


21 Април 2015 19:19 | ПИРИН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Няма и капка достойнство в този наглец ! Въпреки отчайващите резултати и игра на отбора, все още не си подава оставката . ПИРИН е заложник на шайка некадърници и ако ние феновете не скочим да защитим отбора си нищо добро не ни очаква !!!!!


21 Април 2015 22:33 | ФЕН
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

САМО БАНСКО! ОЛЕ - ОЛЕ - ОЛЕ! САМО БАНСКО! ОЛЕ - ОЛЕ - ОЛЕ! САМО БАНСКО! ОЛЕ - ОЛЕ - ОЛЕ! САМО БАНСКО! ОЛЕ - ОЛЕ - ОЛЕ!


21 Април 2015 22:46 | .
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Бат Дана с теб сме! Успех!


22 Април 2015 11:29 | гражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Имам чувството, че само феновете поддържат духа на пиринци. Каквото и ръководство да дойде, важното е самите играчи да го правят винаги с любов към футбола и със стремеж за победи. Имат всичко, база, автобус, прилични доходи, а от тях трябва да се очаква да дават всичко от себе си, за да я бъде тази игра. Поздравления за футболистите и феновете.

Пирин е голема планина.
Пирин ражда предани чеда.
И обичаме ги до един,
нашите любимци от Пирин.



23 Април 2015 09:36 | Само Банско
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво банскалии, сега от Мездра трябва да черпят.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар