Пирин има страхотен колектив и потенциал да вземе точки в София

28 август 2015 12:06   6 коментара   7126 прочита


Че в ОФК Пирин има страхотен колектив и футболисти, които са способни да вземат точки от предстоящото гостуване на отбора в София, заяви старши треньора на орлетата Неделчо Матушев днес, с коментара си за двубоя срещу Левски на „Герена” в неделя.

” Трудностите и малшансът от началото на сезона ни сплотяват още повече като колектив. Мисля, че идва времето в което ще почнем да побеждавам. Смятам, че можем да излезем крайни победители от предстоящия мач и работим в тази насока. С повече хъс и себераздаване това може да стане.”, заяви специалистът.

За съжаление от състава трайно отпада полузащитникът Еденилсон Бергонски, на когото предстои операция, както и Башлиев, който още се възстановява. Останалите състезатели са на линия, с малки изключени от оплакващи се, които до мача в неделя се очаква да се в кондиция.

От клуба заявиха, че плануваната контрола през следващата седмица в Гърция пропада, след като съперникът от Трикала е в процес на смяна на собственост и отказва този ангажимент. Вместо това, Пирин ще срещне съименниците си от Разлог на 04.09 от 17:00, като следващата седмица ще стане ясен и теренът, на който ще се проведе контролата, някъде в района на Банско .

Феновете на Пирин също ще пътуват за мача в София, като един автобус потегля в 17:00 в неделя от паркинга пред хотел „Ален Мак”, а цената на екскурзията е 5 лв.

 


Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
28 Август 2015 12:27 | Пирин
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

ТОЗИ ВЕДНАГА ДА СЕ МАХА от Пирин, само тогава ще победим!


28 Август 2015 12:36 | fen
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ще вземе точки ако играе с'' Вихър'' Горубляне


28 Август 2015 15:00 | ...
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ей... никой не пуска кокала.... требва да мине целото първенство, че да разберат, че за нищо не стават... и тоя, и попов, и андонов и сие... само заплатки си гласуват, от нашите данъци....


28 Август 2015 17:17 | fen
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ДО ПОБЛИКУВАЛ СТАТИЯТА!
НЕ ЗНАЯ ОТ КЪДЕ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА СТРАХОТЕН КОЛЕКТИВ! А ТРЕНЬОРА И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО, НЕ ГО ПУСКАЙТЕ НИТО ПО ВЕСТНИЦИТИ И МЕДИИТЕ, ЧЕ ДРАЗНЯТ ХОРАТА. ТРЪГНАХА С ГОЛЯМА КОШНИЦА НО ? И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ТЕ И КМЕТА, ЧЕ ПАРИТЕТЕ НЕ СА ОТ ТЯХ ОТ ДЖОБА ИМ А ОТ НАС ДАНАКОПЛАТЦИТЕ


28 Август 2015 23:09 | ТОМИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ГЛУПОСТИ----ПИРИН ЗАТЪВА..... ЖАЛКО


30 Август 2015 07:42 | barca
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ПИРИН СЕ КАЗВА ВИЛИ ВУЦОВ !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар