Пирин ГД взе дербито на Югозападна В група

02 март 2015 10:54   5 коментара   8183 прочита


Отборът на "Пирин" (Гоце Делчев) се наложи с 2:1 срещу гостуващия тим на "Беласица" (Петрич) в дербито от първия пролетен кръг на Югозападната "В" група. Неврокопчани поведоха чрез Румен Лапантов, който в 22-та минута реализира първия гол в трета дивизия за 2015 г. Гостите наказаха груба грешка на последния в отбраната на "Пирин" чрез Венци Стоянов за 1:1 в 51-та. Победата за състава от Гоце Делчев дойде след попадение на резервата Живко Грозданов в 82-та.

С този успех "Пирин" остава на дистанция от 2 точки от лидера "Оборище", докато "Беласица" вече е на 9 от първото място. В същото време лидерът Оборище Панагюрище разби като гост Велбъжд в Кюстендил с 4:0. Победен старт записа и другия отбор от топ 4 на класирането - "Миньор" (Перник). "Жълто-черната" сила срази с 4:1 гостите от "Германея" (Сапарева баня). В следващия кръг "Миньор" ще гостува на "Оборище" в дербито на Югозападната "В" група. В Хаджидимово тимовете на "Места" и "Чепинец" (Велинград) завършиха наравно 0:0.

Славния в миналото отбор на "Рилски спортист" се издъни пред собствена публика срещу "Вихрен" (Сандански). "Скиорите" отстъпиха с 0:1 и продължават да бъдат в непосредствена близост до "зоната на здрача".

Лъчо Петров

5 коментара
02 Март 2015 20:02 | Даскала
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво бе "Струма", откакто ипаднахме във "В" група, започнахте да пишете хубави работи за нас!!!


02 Март 2015 21:49 | ЧАЛГА БОИС ДО даскала
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

КОИ СТЕ ВИЕ БЕ СЕЛТАЦИИИИ..... В ШАМПИОНСКА ЛИГА ЛИ ТРЯБВА ДА ИГРАЕТЕ БЕ ПОМАЦИ ШАРЕНИ.....


04 Март 2015 15:20 | До ЧАЛГА БОИС
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Стига с тоя яд бе човек. Мачът се игра като хората и всички видяха, че "Пирин" победи заслужено. Какво сега помаци и не знам какво си. Кой е виновен за това? "Беласица" игра и то добре, но явно нямаше и хора, които да се нагърбят да организират нещата, докато при противника им имаше такива хора и заслужено си победиха!


04 Март 2015 15:24 | До Даскала
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ами ще пишат хората добри неща, защото се видяха, че ги има. Що се отнася до това, че се е писало лошо, то не им се сърдете на тия от онлайн вестник "Струма". Те като всички от Благоевград ненавиждат отборите оттам надолу, така че не трябва да се учудвате. Просто си мислят, че всичко трябва да бъде, както по времето от преди 1989 г., когато всичко отиваше за окръжния център и каквото каже партията, това да бъде. Надолу от Благоевград, всички кучета ги яли. Просто те си съсипаха сами отбора на 2 пъти, съсипаха една чудесна школа, а после някой друг им бе виновен, та си го изкараха на кой ли не - на Гоце Делчев, Сандански, Пертич, Банско, Разлог и Дупница. Комплекси, комплексиии, та ги избиват на други.


05 Март 2015 08:46 | petri4
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

и село благоевград ште загине като футболен грат




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар