Пазете си билета! Томбола с награди за мача Пирин - Славия

11 март 2017 11:09   2 коментара   4064 прочита


В предстоящото домакинство на Пирин срещу Славия ще се проведе томбола с билетите за двубоя, като наградите са чисто нов титулярен екип на Пирин, футболна топка с автографи на футболисти, натурални сокове и предметни награди от нашия партньор ИЗОСПОРТ. Печелившите ще бъдат определи по серийния номер на билетчето и ще бъдат обявени след последния съдийски сигнал на срещата.

За целта обаче всеки закупил билет ще трябва да си го запази до приключване на томболата. Билетите са с цена 5 лв. Без Аймен Суда отборът Пирин ще търси поредна победа пред собствена публика, този път срещу гостуващия тим на Славия. Тунизиецът с френски паспорт получи тежка контузия и ще пропусне оставащите мачове до края на първенството в Първа професионална лига.

Суда има пукната костица на лявото стъпало и след оперативната намеса е вън от строя за няколко месеца. В сторя обаче се връща Даниел Младенов, който пропусна гостуването на Лудогорец. Всички останали футболисти са здрави и тренират на пълни обороти за домакинството срещу столичния тим. Славия е едни от тимовете, в които е работил Милен Радуканов. "Познавам този клуб и се радвам, че в момента има 4, 5 момчета на които аз дадох път в професионалния футбол, още времето когато бях треньор в Славия. В този клуб работят добре с младите, имат млад и амбициозен треньор и съм сигурен, че де дойдат тук за да се надиграват с нас" - добави Радуканов.

Наставникът не е очарован от ранния час на този и следващия мач на орлетата, но намекна, че тези пропуски в наредбата ще бъдат отстранени за следващия шампионат. Утре орлетата ще направят последна тренировка, а в неделя е мачът срещу Славия, с начален час 13. 00 часа.

М. Кирилов


Още за: билет   томбола   награди   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
12 Март 2017 09:17 | Пирин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ако продължават да се играят в идиотски часове мачовете съвсем ще ме откажат от футбола. За съжаление не мога да отида на стадиона, нито да гледам по ТВ! И не съм само аз така. Явно БФС се слага на една телевизия и забравя, че футбола се играе за феновете! Успех на Пирин!


12 Март 2017 10:33 | БЛ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Така си е. Така се налива в касата на Диемите и отборите без публика, като Лудогорец. Т. е. БФС обслужва един и същ човек!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар