Отхвърленият от Пирин юноша на ПСЖ подписва с Левски

25 ноември 2015 15:59   2 коментара   6192 прочита


Нападателят от школата на френския гранд ПСЖ Санти Нгом е пред подписване на договор с Левски. 22- годишният футболист тренира със сините повече от седмица и явно е впечатлил треньорския щаб на отбора, което ще му осигури договор с лидера в класирането на А група.

Предвид факта, че е много назад с физическата подготовка Нгом ще получава заплата на стойност не повече от 1500 евро. Наставникът Стойчо Стоев ще иска да види през подготовката дали може да влезе във форма и да покаже истинските си качества, след което да му бъде предложен по-дълъг договор. Камерунецът е с френски паспорт и е докаран на "Герена" от бившия национал Георги Бачев. Преди да стъпи на тренировъчната база на Левски, Нгом бе на проби Пирин.

В Благоевград обаче нападателят изкара само четири дни и дори не взе участие в двустранната игра, за да бъде изпробван в игрова обстановка. Кой и как реши да отпрати Нгом от Благоевград не е ясно. Според запознати Санти е имал високи финансови претенции, които от Пирин няма как да му удовлетворят.

Другото обяснение, че орлетата са му предложили да дойде отново в Благоевград през януари, за да се включи в подготовката на тима в паузата на първенството и след това да подпише с Пирин. Третата версия, която лансират феновете е, че Левски ще вземе нападателя и ще го преотстъпи на благоевградския клуб, но ще му плаща заплатата. Що се касае до качествата на нападателя, самият Наджи Шенсой заяви, че Нгом има потенциал, силен ляв крак и би свършил добра работа в атаката на орлетата.

 


Още за: С. Нгом   договор   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
26 Ноември 2015 09:10 | благоевград
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

в пирин само пиринци. защо ни е школата. виждаме чужденците в другите клубове на българия какво играят. кръгла нула. чрез тях само се перат пари.


26 Ноември 2015 10:38 | НИКОЛАЙЧО КЛЮНО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ДА МЕ ВИКНАТ МЕНЕ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар