Отборите на „Крупник” и „Черниче” надвиха конкуренцията във Великденските футболни турнири

02 май 2016 15:27   5128 прочита


С безапелационното 4:1 „Крупник” се наложи във финалния мач от Великденския футболен турнир в симитлийското село Полена. Отборът „Крупник“ е победителят в турнира, който излезе на финал срещу „Полето”. В много оспорван мач момчетата от „Крупник” успяха да вдигнат купата на победителя като отстраниха всички останали отбори. С второто място се поздравиха „Полето”, а почетното трето място зае отбора на „Ветрен” Полена, които се наложиха със седем на три над „Струмановец”.

Тази година, в събота и неделя, сили на терена премериха осем отбора. Момчетата, имаха късмет с хубаво време, което не помрачи този Великден. Мачовете се играха на изкуственото игрище в Полена, а кметът на общината Апостол Апостолов връчи купите на шампионите. За голмайстор на турнира бе обявен Марио Андреев, който бе безапелационния победител в категорията с вкарани 15 гола през турнира.

В традиционния турнир в село Черниче, пък „Черниче” размаза конкуренцията от шест отбора участници, като вдигна шампионската купа. На финала те играха срещу „Сасуоло”, които бяха победени с два на нула. Играта беше много концентрирана, тъй като и двата отбора искаха победата на всяка цена. Третото място остана за отбора на кмета на селото Георги Стефанов „Атлетик”. За пета година турнира се организира по инициатива на младежите от селото и дните по Великден се превръщат в своеобразен празник за всички местни. Мачовете бяха играни на игрището в двора на училището, а публиката не спираше да подкрепя своите любимци. За голмайстор на турнира в Черниче бе избран Тони Чивиев, който вкара най- много попадения във вратите на противниците. Кметът Апостолов раздаде отличията и пожела на всички участници догодина да се множат и да се събират все повече любители на спорта.


Още за: Крупник   Черниче   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар