Отбор "Юнак" взе почетното първо място в юбилейното 30-то издание на турнира по футбол "Бачето" в село Рупите

09 януари 2017 15:27   1 коментар   7546 прочита


Почетното първо място грабна отбор „Юнак”, който игра срещу отбор "Лава" във финалната права на турнира "Бачето". На трето място се нареди отбор „Кожухски сокол”, на четвърто място отбор „Космос”, петото място остана за отбор „Динамо” и на шесто отборът на ветераните. Купата и медалите на най- добре представилият се отбор "Юнак" връчи кметът Димитър Бръчков.

В таз годишното юбилейно 30-то издание на турнира по футбол „Бачето” бяха учредени четири индивидуални отличия, които връчи легендата на „Пирин”- Благоевград Петър Михтарски. За "Най-добър вратар" в турнира бе отличен Владимир Димитров. " Най-добър защитник" стана Николай Точевски. За "Най-полезен играч" бе отличен Мартин Таушанов и "Голмайстор на турнира" стана Стоил Кърцелски.

Специални отличия бяха връчени на Илия Кърцелски и Кръстьо Къцелски, които през всичките 30 издания на турнира са участвали без прекъсване.

Връчени бяха грамоти и на най-младите попълнения в отборите. Това са Филип Данов, Марио Адвокатов, Васил Господинов и Стефан Здравков. Специални плакети бяха връчени на благодетелите Иван Чапов, Васил Костов и на Общинска администрация- Петрич, които са помагали през годините за организацията на турнира.

А. Георгиева


Още за: място   отбор   турнир   ветерани   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
09 Януари 2017 20:52 | Я този
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей тия Мулетарово преди беха с Петричкия кмет Вельо Илиев, сега са и с новия кмет Димитър Бръчков дупе и гащи.... Ама така е, като най-големите бизнесмени в Благоевград и Региона са от Рупите.... Още Тодор Живков беше казал:-Кой си ти да решаваш. Ти немаш пари?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар