От архива на Пирин в очакване на Милен: “Русокосият Радуканов е новият любимец на зрителите в Благоевград”

15 януари 2017 15:07   12705 прочита


Ден преди представянето на новият старши треньор на Пирин, феновете побързаха да извадят от нафталина архивни снимки и статии свързани с първия престой на Милен Радуканов в Благоевград. Позитивните реакции на привържениците на орлетата лъхат от всички публикации в социалната мрежа по темата Милен Радуканов- старши треньор на ОФК Пирин Благоевград.

Някой от тях качиха снимки на дългокосия тогава футболист със зелено- белия екип, а други пък извадиха на показ заглавия като: “Русокосият Радуканов е новият любимец на зрителите в Благоевград”. Паметливите наистина си спомнят с носталгия за един от най- силните отбори на Пирин, в чийто редици бе и сърцатия краен защитник Милен Радуканов. През сезон 1993-1994 година футболистът изигра много силни мачове за благоевградския клуб и игра финал за купата на България.

И как нямаше да бъде любимец на публиката, като играеше с огромно желание и се раздаваше на терана, така както го правеха и останалите орлетата по онова време. Надеждата на феновете е онзи Милен Радуканов /с дългата коса/, да прилича на днешния Милен Радуканов /без коса/, който да успее да предаде онзи пирински дух на момчетата, който ще тренира от утре.

Иначе в последните дни преди официалното представяне на Милен Радуканов футболистите на Пирин преминаха през функционални медицински изследвания, които са задължителни на този етап от подготовката на тима. Радуканов ще бъде представен официално в понеделник на пресконференция, която е с начален час 11:30 на ст.Христо Ботев.

Марти Кирилов


Още за: Пирин   архив   милен радуканов   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар