Освободиха треньор от школата на Пирин, заместникът му е бивш младежки национал

29 септември 2017 13:06   3 коментара   10626 прочита


След три години и един месец работа в школата на ОФК Пирин Благоевград, Атанас Николов вече е в графата безработен. Бившият нападател на Пирин (Благоевград), Миньор (Бобов дол), Доростол (Силистра), Пирин 1922 (Благоевград), ФК Банско, Локомотив София, Миньор Перник и Септември (Симитли) бе освободен от школата на орлетата.

Каква е причината не е ясно, но запознати коментират, че срещу Николов е имало множество жалби от страна на родители за непрофесионално отношение към работата си в школата и. Последната изява на треньора начело на юношите родени след 2003 година на Пирин бе на турнира за Купите на кмета на Благоевград, където орлетата останаха извън призовите места.

Николов бе треньор на набор 2003 година, като наследи на поста Емил Кърцелски, който замина за Англия. На мястото на Атанас Николов в клуба вече е Радослав Митревски. Бившият защитник на Пирин и Септември Симитли има мачове за младежкия национален отбор. Роден е през 1981 година, като в кариерата си е обличал и екипа на ЦСКА.

Марти Кирилов


Още за: Пирин   треньор   години   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
29 Септември 2017 20:15 | Фен
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

От трън та на глог!!!
Поредния некадърник, без образование!!!!
Жалко за децата, които имат талант!!!
Тези некадърници ги съсипват!!!!
Тоя нали се прави на бизнесмен! Кога ще върти магазина, кога ще тренира децата!!!


29 Септември 2017 20:24 | Maximkryma73
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Автопрокат ПАРК предлагает экономные цены на прокат авто в Алуште. Качественные условия прокат на зарубежные авто в Симферополе. У нас Вы можете взять в прокат авто MERCEDES CLC 180 в Евпатории на день по самым низким ценам.


29 Септември 2017 21:49 | Хепатито
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ей хепатит, как бега от Пирин за парите на ЦСКА, сега се връщаш. Не те е срам, некадърник.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар