Още една легенда каза "ДА" на Бербо и София

10 март 2017 12:54   5124 прочита


"Още един от големите капитани на "Манчестър Юнайтед".

Винаги готов за битка, винаги надъхващ отбора преди мач, винаги намиращ правилните думи след загуба. Неслучайно сега е един от най-добрите анализатори на играта.

Той е сред титаните, прекарали цялата си паметна кариера в един клуб. Той е сред "младоците на Фърги" - дебютира на 17 г. за "Манчестър Юнайтед" при сър Алекс Фергюсън. И остава на "Олд Трафорд" 19 години. Той е сред най-титулуваните футболисти в Англия и въобще в Европа със своите 20 трофея. Сред тях 8 шампионски титли във Висшата лига и 2 купи от Шампионската лига. 5 години е капитан на "Манчестър Юнайтед". 5 пъти е избиран в идеалния отбор на английската Висша лига.

Гари Невил. Очакваме го в София!", сподели благоевградската звезда Димитър Бербатов в известна социална мрежа, научи ПИК.

Невил е третата титанична легенда на Манчестър Юнайтед, която уважи поканата на Бербатов и ще дойде в София. Легендарният капитан на "червените дяволи" също ще вземе участие в благотворителния мач на 14 юни на "Васил Левски". В спектакъла ще играят отборите на Фиго и Бербо. Припомняме, че Скоулс и Гигс също ще дойдат в България за събитието, което ще се проведе на "Васил Левски".

М. Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар